• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım sizce sonuç nedir!??

Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Büyük büyük ihtimalle gebesin kan ver netleşsin 🥳

Merhabalar, benim de sizlere danismak istedigim bir konu var, ben gectigimiz agustos ayinda hamile kaldim ancak bos gebelik oldugu icin eylulde kurtaj oldum. Sonrasinda regl olamadigim icin (kist olusmus) ilac kullanarak kasim ayinda kurtaj sonrasi ilk reglmi oldum. Ve bu sekilde de korunmayi biraktik doktorumun onayi ile. Regl olmama 5 gun kadar var ancak 3 gundur inanilmaz bir sirt agrisi var ( hatta covid oldugumdan suphelenip test bile yaptirdim negatif cok sukur :) ) ve bugunde ayni agri belime vuruyor. Yumurtlama gununden birkac gun sonrada sag kasigimda bir batma ve ara ara agri hissetmistim bir hafta boyunca sonrasinda kendiliginden gecti. Goguslerimde dolgunluk var ancak hic aci yok. Yani acikcasi ben ilk gebeligimde her zamanki regl oncesi belirtilerinden baska bir sey hissetmemistim gogus agrisi vs. Ama insan bebek isteyince ne kadar bilse de psikolojik olarak kendine hakim olamiyor sanirim. Erken gebelik testi alip yapsam sonuc verir mi sizce? Yani en azindan silik cizgi vs cikar mi? Ya da en az kac gun kala yapmaliyim?

Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Benimde gecen ay adetim 24 kasimdi şimdiki adetim 3 gun var ve hemen hemen adetim bittikten sonra hergun iliskiye girdikten bugun test yaptım negatif cikti acaba erken mj daha adet günümü mu beklemem lazim

Benimde gecen ay adetim 24 kasimdi şimdiki adetim 3 gun var ve hemen hemen adetim bittikten sonra hergun iliskiye girdikten bugun test yaptım negatif cikti acaba erken mj daha adet günümü mu beklemem lazim
Bence adetinizi bekleyin. Ben beklemeden yaptım sillik çıktı sonra kan verdim kanda çıktı ama değerler yükselcek mi stresi başladı. Çok şükür 2 günde 2 kat artması gereken hcg arttı. Haftaya kontrole gidicem kese için. Bana kalırsa stres yaşamayaa hiç gerek yok bekle adetin gecikirse geciktikten sonra yaparsın ❤️

Bence adetinizi bekleyin. Ben beklemeden yaptım sillik çıktı sonra kan verdim kanda çıktı ama değerler yükselcek mi stresi başladı. Çok şükür 2 günde 2 kat artması gereken hcg arttı. Haftaya kontrole gidicem kese için. Bana kalırsa stres yaşamayaa hiç gerek yok bekle adetin gecikirse geciktikten sonra yaparsın ❤️
Ki ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydi 😂

Ki ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydi 😂
Merhaba hayırlı olsun erken gebelik testi ile ilgili yapılan yorumları okuyunca gordum yazınızı. Bende sizin gibi bugün adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım tamamen negatif çıktı.uzuldum.ama bana umut oldunuz belki de sonra çıkar benimde varsa.sizinde baya negatifmiydi erken gebelik testiniz ?

Peki belirtilerinin nelerdi sizin
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰😁

Cnm o silik çizgi kaç dakika içinde belirdi ? Aynı durumu bende yasiyorum şuan

Merhaba hayırlı olsun erken gebelik testi ile ilgili yapılan yorumları okuyunca gordum yazınızı. Bende sizin gibi bugün adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım tamamen negatif çıktı.uzuldum.ama bana umut oldunuz belki de sonra çıkar benimde varsa.sizinde baya negatifmiydi erken gebelik testiniz ?
Bende adete 5 gün kala test yaptım gölge gibi 2.çizgi çıktı kızlar görebiliyomusunuz bilmiyorm ama

Eklentiler

• 20211119_003251.jpg
    20211119_003251.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 40
Var canım hayırlı olsun:)

Back