- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Kuruma çizgisi buKızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi buKızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı
Büyük büyük ihtimalle gebesin kan ver netleşsinKızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Cuma günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı canım. Yarın yine gidicem. Sence nasıl sonuç artar mı tedirginimBüyük büyük ihtimalle gebesin kan ver netleşsin
GebeyimKuruma çizgisi bu
Hayırlı olsun o zaman sevindim benim böyle çıkıyordu adet oluyordum :)Gebeyim
Benimde gecen ay adetim 24 kasimdi şimdiki adetim 3 gun var ve hemen hemen adetim bittikten sonra hergun iliskiye girdikten bugun test yaptım negatif cikti acaba erken mj daha adet günümü mu beklemem lazimKızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Bence adetinizi bekleyin. Ben beklemeden yaptım sillik çıktı sonra kan verdim kanda çıktı ama değerler yükselcek mi stresi başladı. Çok şükür 2 günde 2 kat artması gereken hcg arttı. Haftaya kontrole gidicem kese için. Bana kalırsa stres yaşamayaa hiç gerek yok bekle adetin gecikirse geciktikten sonra yaparsınBenimde gecen ay adetim 24 kasimdi şimdiki adetim 3 gun var ve hemen hemen adetim bittikten sonra hergun iliskiye girdikten bugun test yaptım negatif cikti acaba erken mj daha adet günümü mu beklemem lazim
Ki ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydiBence adetinizi bekleyin. Ben beklemeden yaptım sillik çıktı sonra kan verdim kanda çıktı ama değerler yükselcek mi stresi başladı. Çok şükür 2 günde 2 kat artması gereken hcg arttı. Haftaya kontrole gidicem kese için. Bana kalırsa stres yaşamayaa hiç gerek yok bekle adetin gecikirse geciktikten sonra yaparsın
Merhaba hayırlı olsun erken gebelik testi ile ilgili yapılan yorumları okuyunca gordum yazınızı. Bende sizin gibi bugün adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım tamamen negatif çıktı.uzuldum.ama bana umut oldunuz belki de sonra çıkar benimde varsa.sizinde baya negatifmiydi erken gebelik testiniz ?Ki ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydi
Peki belirtilerinin nelerdi sizinKi ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydi
Kasıklarımda batma oluyodu ve halsizlik aşırı uyku halim vardıPeki belirtilerinin nelerdi sizin
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm o silik çizgi kaç dakika içinde belirdi ? Aynı durumu bende yasiyorum şuanKi ben de adete 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. Adetten 1 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü kan verdim 45,53 sonuç çıktı. Ben bekliyodum o yüzden acele ettim. Ama siz etmeyin boşuna strese giriyo insan şimdi diyorum keşke adetim 4 5 gün geçseydi öyle doktora gitseydim hatta 1 hafta geçseydi
Bende adete 5 gün kala test yaptım gölge gibi 2.çizgi çıktı kızlar görebiliyomusunuz bilmiyorm amaMerhaba hayırlı olsun erken gebelik testi ile ilgili yapılan yorumları okuyunca gordum yazınızı. Bende sizin gibi bugün adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım tamamen negatif çıktı.uzuldum.ama bana umut oldunuz belki de sonra çıkar benimde varsa.sizinde baya negatifmiydi erken gebelik testiniz ?
Var canım hayırlı olsun:)Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
2020 yılında ki konuVar canım hayırlı olsun:)
Sonradan farkettim2020 yılında ki konu