• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine evham yaptım...

Birşeyler gerçekten korkutuyor ki derdimi buraya açmışım.. Siz de istediğiniz gibi eglenebilirsiniz....
Siz iyimisiniz 6 ay diyorsunuz insanlar 6 ayda erken doğum yapıyor ... Sen hala gebemiyim diyorsun? Allah sana yardım etsin yazık sana...

Siz iyimisiniz 6 ay diyorsunuz insanlar 6 ayda erken doğum yapıyor ... Sen hala gebemiyim diyorsun? Allah sana yardım etsin yazık sana...
Abla hakkını helal et ama bu neyin nefreti.. Neden bu kadar acımasız olabiliyorsun... Ne yapmış olabilirim ki bu kadar sinirleniyorsun.. Eşim asker, hamile bir şekilde onun yolunu beklemem her gün her gece iyi mi diye beklemem ne kadar kolay olabilir... Bu fikir bile beni nasıl korkutuyor.. Lütfen konuyu saçma ve acınası buluyorsaniz yanitlamayin...

Bana değil gerekli kişilere ispat edersiniz

Abla hakkını helal et ama bu neyin kizginligi.. Neden bu kadar sert olabiliyorsun... Ne yapmış olabilirim ki bu kadar sinirleniyorsun.. Eşim asker, hamile bir şekilde onun yolunu beklemem her gün her gece iyi mi diye beklemem ne kadar kolay olabilir... Bu fikir bile beni nasıl korkutuyor.. Lütfen konuyu saçma ve acınası buluyorsaniz yanitlamayin...

Hamile olmanız imkansız gibi gözüküyor psikolojik bunlar temmuzda ilişki ye girip Kasım da hasta olup da nasıl hamile olabilirsiniz ki ?

Hamile olmanız imkansız gibi gözüküyor psikolojik bunlar temmuzda ilişki ye girip Kasım da hasta olup da nasıl hamile olabilirsiniz ki ?
Evet cok takinti yaptigimi biliyorum.. Bide üstüne bugün adet olmama daha çok varken o kahve lekeyi gördüm ya.. iyice evham yaptım

Galiba öyle olacak abla😅
Bak ben kirpiğim agrısa hamile miyim acaba diyenlerdenim benim gibi bir sürü insan var bu forumda. Ama çok istediğimizden bu durum tabi seninkinden farklı. Ama yine de 5 kere adet oldum hamile miyim geçen sene ilişkiye girdim hamile miyim demiyoruz. Bu forumdaki en can sıkıcı tip sen ve senin gibiler kusura bakma. Bu kadar korktugun bişey için birdahakine korun lütfen.

İnsanı çıldırtacak cinstensin gerçekten.. Doktora git doktora, bu kadar cahil olmayın yaa. Dalga mı geçiyosun sen ya.
Bunun cahillikle ilgisi yok..Önceki yanıtlarımı okusaydın eğer farkederdin.. Ortam uygun değil.. Öyle olsa şimdiye durmazdım.. Buraya da sormazdım..

Back