• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine evham yaptım...

Ne virüs? Tak çift maske git doktora, burda insanlara aynı soruyu soruyosun aynı cevapları alıyosun hâlââ soruyosun hâlâ uzatıyosun.. Madem tatmin olmayacaksın neden soru soruyosun o zaman?
En son attığım konu ne kadar önce.. Ondada içim gayet rahatladı... Konumda sorduğum soru şu.... Sizde arada böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz....?

Evet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..
Anlıyorum. Peki ne ikna eder sizi mesela doktor karnınıza bi kesik atsa açıp baksa siz de gözlerinizle görseniz bebek olmadığını o zaman ikna olur musunuz?

öncesinde ultrasona girmiş ve gözükmemiş mi? İmkansız.
Benim bi akrabam var.3.dogumunda tuplerinin baglanmasini istemis.dogumdan sonra bagladilar diye bu rahat tabiki.Ve bayada kilolu.Gobek zaten hamile gibi. Neyse bu, birgun rahatsizlaniyo, dr gidiyo.Diyorki halsizlik , basagrim var kac gundur babam yeni vefat etti psikolojim bozuldu falan derdini anlatiyo.Dr kan Aliyo gonderiyo. Aksam ariyorlar kadini hamile sin.😬😳kadin şokta.ertesi gun kadin dogumcuya gidiyo bir kontrol ediyo dr. Aboo bizim ki 7aylik hamile. Megerse baglamayi unutmuslar dogumda tupleri.Birisi anlatsa inanmam.Ama gercek olay.

Benim bi akrabam var.3.dogumunda tuplerinin baglanmasini istemis.dogumdan sonra bagladilar diye bu rahat tabiki.Ve bayada kilolu.Gobek zaten hamile gibi. Neyse bu, birgun rahatsizlaniyo, dr gidiyo.Diyorki halsizlik , basagrim var kac gundur babam yeni vefat etti psikolojim bozuldu falan derdini anlatiyo.Dr kan Aliyo gonderiyo. Aksam ariyorlar kadini hamile sin.😬😳kadin şokta.ertesi gun kadin dogumcuya gidiyo bir kontrol ediyo dr. Aboo bizim ki 7aylik hamile. Megerse baglamayi unutmuslar dogumda tupleri.Birisi anlatsa inanmam.Ama gercek olay.

adet olmuş mu ki bu arada 7 ay?

Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış:KK43:(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
Merhaba canim benimde ilişkiden sonra lekelenmelerim oluyordu sonra doktora gttim polip olduğu ortaya çıktı ve polipi aldırdım şimdi çok şükür lekelenmelerim yok sende bı doktora vajinal ultrasonda baktirirsan iyi olur canim

Anksiyetem olduğu kesin bunun icin destek almalıyım.. Ama şu şartlarda hastaneye ultrason icin gitmek istemiyorum..
yazik ya biz burda icimizi dokelim care arayalim siz gelip alay eder gibi 7 aylik hamile olabilir miyim diyorsunuz hangi cagda yasiyoruz bu ne cehalettir bariz belli senin fayk hesap oldugun gelmis onca arkadasla alay ediyorsun site yetkilisi ins. bunun onlemini iyi alir. burda sacmalayacaksan girme bu siteye hos fayk hesap oldugun bariz belli de yazik walla cok yazik ha gercekten fayk degilsen bence doktora görün ama kadin dogum doktoruna degil kendin icin destek al bu kadar olmaz ya alay ediyorsun bizimle yada gercekten rahatsizsin gecmis olsun.

Back