• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmaya çalışırken spor yapılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysemihra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
21
17
3
Gebe kalmak için çabalarken ilişki günü veya bir gün sonra spor yapmak spermin geri inmesine yahut bebegin tutunamamasina sebep olur mu? Spordan kastım kondisyon bisikletine biniyorum

Gebe kalmak için çabalarken ilişki günü veya bir gün sonra spor yapmak spermin geri inmesine yahut bebegin tutunamamasina sebep olur mu? Spordan kastım kondisyon bisikletine biniyorum
Hayır, sperm saniyeler içerisinde içeri gidiyor zaten çıkanlar fazlası yani gereksiz olan kısmı. Spor yapman gebe kalmak için de faydalı. Sadece ağırlık çalışması yapmamalısın. Ben ona dikkat ediyorum

Teşekkür ederim Sunsun9 Sunsun9 ağırlığa dikkat ediyorum ama ev işlerinde bazen yapmam gerekiyor yıkanmış çamaşırları sepetle kaldırmak gibi :))

Teşekkür ederim Sunsun9 Sunsun9 ağırlığa dikkat ediyorum ama ev işlerinde bazen yapmam gerekiyor yıkanmış çamaşırları sepetle kaldırmak gibi :))
Spor çok faydalı rahimin kanlanması yumurtalıkların hareketlenmesi için fakat ağır olmamalı asla yumurtalıkları kötü etkiler demişti doktorum

Onu hepimiz yapıyoruz canım ya bişey olmaz Allah’ın izniyle ama yine de tedbirli olmakta fayda var ben yumurtlamadan sonra eşimden rica ediyorum o kaldırıyor sende biraz dikkat et çok çok ağır oluyorsa eşinden rica et

Onu hepimiz yapıyoruz canım ya bişey olmaz Allah’ın izniyle ama yine de tedbirli olmakta fayda var ben yumurtlamadan sonra eşimden rica ediyorum o kaldırıyor sende biraz dikkat et çok çok ağır oluyorsa eşinden rica et
Haklısınız teşekkür ederim

Back
X