Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol özgecim ALLAH RAZI OLSUN bu ay klomen kullandım canım işte bakalım ne olacakCanim bende okudum senin icin. Insallah tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirsin ve saglicakla yavrunu kucagina alirsin. Aminnnn
Olur insallah canim stres yapma kendinesağol özgecim ALLAH RAZI OLSUN bu ay klomen kullandım canım işte bakalım ne olacak
inşallah canım bakalım bu ay umutluyum ALLAH NASİP EDERSE HAYIRLISIYLAOlur insallah canim stres yapma kendine
haklısın canım hayırlısını diliyorum hep Rabbim herkese de hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsinCanım bazen bizim şer gibi gördüğümüzde bir hayır,hayır gördüğümüzde de bir şer vardır...bende her ay düzenli olarak gebelik testi bakanlardandım.olmadığı için ilk önce üzülüyordum.bide çevremdeki insanların hamilelikleri benden gizlemesi zoruma gitmedi desem yalan olur..Ama şuan olmadığı için şükrediyorum rabbime..eşim kistik fibrozis taşıyıcısıymış bizim bundan haberimiz yoktu tabi.sonrasında tüp bebek için gittiğimiz merkezde şans eseri benimde kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumu öğrendik
yaşadığımız üzüntünün yerini sonra şükür aldı..hala bebeğim yok ama olsaydı hasta bir bebeğim olabilirdi.rabbimin verdiğindede vermediğinde de bir hayır varmış bunu yeni görüyorum.bu ay tüp bebek deneyeceğiz dualarınızı eksik etmeyin..inşallah tüm dualarım sizinle..
ALLAH (C.C) RAZI OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM 41 KİŞİDEN YA DA HAMİLEDEN DUA ALAYIM DEDİM AMA ÇOK OKUYAN OLMADI DUA ALMAK DA NASİP İŞİ RABBİM SİZİ DE HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN HAKKINI HELAL ET CANIM AMA ÇOK SEVİNDİMAnnem 5 vakit namaz kılıyor canım anneme okuttum
ALLAH (C.C) RAZI OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM 41 KİŞİDEN YA DA HAMİLEDEN DUA ALAYIM DEDİM AMA ÇOK OKUYAN OLMADI DUA ALMAK DA NASİP İŞİ RABBİM SİZİ DE HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN HAKKINI HELAL ET CANIM AMA ÇOK SEVİNDİM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım benim ne demek ben de okuyacağım şimdi rabbim tez zamanda evladını kollarına almayı nasip etsin Allaha emanet ol