Ama ne bileyim hiç olmadığım kadaİtalyayla aynı duruma gelirsek hastaneler sadece bu hastalara bakmak zorunda kalabilir ve eğer sizde riskli ve kontrol altında tutulmak zorunda bir gebelik geçiriyor olursanız. Sizin ve bebeginiz icin tehlikeli olabilir.
Belki de haklısınız ama ben nedense çok istiyorumİtalyayla aynı duruma gelirsek hastaneler sadece bu hastalara bakmak zorunda kalabilir ve eğer sizde riskli ve kontrol altında tutulmak zorunda bir gebelik geçiriyor olursanız. Sizin ve bebeginiz icin tehlikeli olabilir.
Asla yönlendirici bir şey söylemiyorum size. Kendi kararınız. Mesela kuzenimde riskli gebelik vardı kanuyuşmazlığı filan vardı. Hastanelerden çıkamamıştı.Ama ne bileyim hiç olmadığım kada
Belki de haklısınız ama ben nedense çok istiyorum
Kesinlikle bi süre rafa kaldırın şu olaylar durulana kadar hamileyim 5buçuk aylık doktora kontrole bile gitmeye ve gitmem gereken konular var gidemiyorum çok zor şu anMerhaba sevgili hanımlar malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde korna virüsü ile savaş halinde 3 aydır gebeklik istiyorduk eşim olanlardan sonra çocuk olasılığını bir müddet ertelemek istedi. Sizce bu ne kadar doğru ve gebelik gerçekten riskli olabilir mi ? Benimle aynı durumda olan var mı ?
Daha dün eşimle biz de aynı şeyi konuştuk, virüs tehlikesi varken ve hastaneler büyük bir problem haline dönüşmüşler hamilelik çok zor olacak gibi görünüyor. Eşim daha çok benim sağlığım için endişe duyuyor. Sanıyorum biz de tedavimizi sonlandırıyoruz bu ay, hastalık bitene kadar doktora gitmeyeceğim ve korunacağım. Aldığım karar bu doğrultuda ne yazık ki.. çok istediğim bir şeyi ertelediğim için de çok üzülüyorum. Sağlık her şeyden önce geliyorMerhaba sevgili hanımlar malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde korna virüsü ile savaş halinde 3 aydır gebeklik istiyorduk eşim olanlardan sonra çocuk olasılığını bir müddet ertelemek istedi. Sizce bu ne kadar doğru ve gebelik gerçekten riskli olabilir mi ? Benimle aynı durumda olan var mı ?
Beni de ayni durumdayim ben de çok istiyorum bebeğim olsun ama bizde şimle ayni karar aldık rafa kaldırıldı ama düşünsenize durumun kötüleştiğine bebeğimizi bu kötü şartlar altında dünyaya getirmek istemeyiz değil mi bende çok istiyorum bebek ama biz tehlikedyken ona nasıl kıyarız Allah en yakın zamanda bu illeti def etsin inşallah bol bol dua edelimDaha dün eşimle biz de aynı şeyi konuştuk, virüs tehlikesi varken ve hastaneler büyük bir problem haline dönüşmüşler hamilelik çok zor olacak gibi görünüyor. Eşim daha çok benim sağlığım için endişe duyuyor. Sanıyorum biz de tedavimizi sonlandırıyoruz bu ay, hastalık bitene kadar doktora gitmeyeceğim ve korunacağım. Aldığım karar bu doğrultuda ne yazık ki.. çok istediğim bir şeyi ertelediğim için de çok üzülüyorum. Sağlık her şeyden önce geliyor
Merhaba sevgili hanımlar malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde korna virüsü ile savaş halinde 3 aydır gebeklik istiyorduk eşim olanlardan sonra çocuk olasılığını bir müddet ertelemek istedi. Sizce bu ne kadar doğru ve gebelik gerçekten riskli olabilir mi ? Benimle aynı durumda olan var mı ?
Daha biraz önce vaka sayısının 98 olduğunu ve bir kişinin vefat eteğini söyledi sağlık bakanı. Korkuyorum, bana bir şey olacağından değil sevdiklerime zarar vermesinden korkuyorum. Bence en mantıklı şeyi yapıyoruz erteleyerek. Rabbim bizim içimizi biliyor ya doğru zaman ne zaman ise o zaman kavuşuruz yavrularımıza inşallah. Allah’ım korusun bizleri, bir an önce kurtulalım inşallahBeni de ayni durumdayim ben de çok istiyorum bebeğim olsun ama bizde şimle ayni karar aldık rafa kaldırıldı ama düşünsenize durumun kötüleştiğine bebeğimizi bu kötü şartlar altında dünyaya getirmek istemeyiz değil mi bende çok istiyorum bebek ama biz tehlikedyken ona nasıl kıyarız Allah en yakın zamanda bu illeti def etsin inşallah bol bol dua edelim
Canım benim kendinize çok dikkat edin. Senin sütün ona şifa olur Allah’ın izniyle hiçbir şeycik olmaz.2 aylik bebegim var. Şuan şu durumu gorunce keske karnimda olsaydi diyorum. Sizinki daha yokmuş bile bi sure ertelemek en mantiklisi. Cunku hamileyken veya anne olunca kendinden cok o minik canliyi dusunuyorsun. Hayat gercekten o zaman cekilmez oluyor. Çunku surekli endişe icindesin. Suan o kadar korku icindeyim ki kendim icin degil oglum icin...
İnşallah İtalya gibi olmayiaz ya gerçekten durum çok fahim biz millet olarak elimizden geldiğince toplu yerlerde bulunmayalim ama eşim sağlıkçi onun için korkuyorumDaha biraz önce vaka sayısının 98 olduğunu ve bir kişinin vefat eteğini söyledi sağlık bakanı. Korkuyorum, bana bir şey olacağından değil sevdiklerime zarar vermesinden korkuyorum. Bence en mantıklı şeyi yapıyoruz erteleyerek. Rabbim bizim içimizi biliyor ya doğru zaman ne zaman ise o zaman kavuşuruz yavrularımıza inşallah. Allah’ım korusun bizleri, bir an önce kurtulalım inşallah
Tüm dünyanın sonu aynı yönde ilerliyor ne yazık ki. Eşin bu işin içinde olduğu için alacağı önlemleri herkesten iyi biliyordur korkma sen. Her gün duanı et gönder işe.İnşallah İtalya gibi olmayiaz ya gerçekten durum çok fahim biz millet olarak elimizden geldiğince toplu yerlerde bulunmayalim ama eşim sağlıkçi onun için korkuyorum
Dua etmekten başka elden bir şey gelmez ama gene sürekli endişeliyim eşim için tabi bütün Türkiye için ama hastanelerde çalışanların işi zor bu dönemde Allah onlara yardım etsin inşallahTüm dünyanın sonu aynı yönde ilerliyor ne yazık ki. Eşin bu işin içinde olduğu için alacağı önlemleri herkesten iyi biliyordur korkma sen. Her gün duanı et gönder işe.
Allah korusun, Allah yardımcıları olsun gerçekten hakları ödenmez. Siz de kendinize çok dikkat edin.Dua etmekten başka elden bir şey gelmez ama gene sürekli endişeliyim eşim için tabi bütün Türkiye için ama hastanelerde çalışanların işi zor bu dönemde Allah onlara yardım etsin inşallah
Ben de önümüzdeki hafta çarşambayı bekliyorum. Kafam o kadar karışık ki, tamamen ikilemdeyim. Pozitifi görmekten korkacağım hiç aklımın ucuna bile gelmezdi. Hakkımızda hayırlısı olsun.Bende çok endişeliyim bu konuda. Eğer hamile değilsem cuma regl olacağım. Ve bu süreçte ne isteyeceğimi şaşırdım bir yandan istiyorum ama diğer taraftan böyle hızla yayılan bir virüs varken sağlıklı hamilelik geçirebilir miyim endişesi var. Rabbim hayırlı olanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?