Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
Adet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın 😞

1 yıldır 3 kez mi ilişkiye girdiniz ? Mümkün değil bu kadar kısa bir birliktelikten hamile kalmanız.

Adet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın 😞
Adet görüyorsunuz sonuçta. Adet göremeyip bile hamile kalanlar var tabikide. Ama sizin belirttiğiniz rakam çok komik. Bebek kolayca olan birşey değil

1 yıldır 3 kez mi ilişkiye girdiniz ? Mümkün değil bu kadar kısa bir birliktelikten hamile kalmanız.
Hayır son 1 ayda 3 kez denedik ama tutmadı daha yolun başındyaım olumsuz etkileniyorum sanırım

Düzensizlik bende de vardı ama hamile kaldım. Sık sık ilişki yaşayın elbet tutar.

Adet duzensiz olunca yumurtlama da duzensiz olur 3 kez iliskiyle olmamasi normal adet oldugunda git horman testi yaptir baktir istersen

Olacağı varsa her türlü olur . Nasipte yoksa sık denemekde fayda etmez. Benim ablam tek denemeyle hemde tam olarak yapmadığı halde hamile kaldı. Bende mesela 2.hamileliğimde o ay 3 kere denemiştim öyle tutmuştu. Burda önemli olan şey yumurtlama zamanını denk getirmek... Ovulasyon testi kullanabilirsin o testler yumurtlama gününü tespit etmende yardımcı olur. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hele yaşın 25 civarıysa üzülme zamandan kaybın yok en azından. nasip
vakti geldiğinde olacak

Adetin düzensiz olduğu için yumurtlamnda düzensiz..hiç yumurtlamnı takip etmeyi denedinmi denemedysn ilk önce buna yoğunlaş ..eğer buna rağmen olamıyorsa düşünmeye başla..

Adeti düzenli olanlar iyi kötü hangi gün yumurtaldığını bilir ve özellikle o günler ilişkiye girer ama sizin yumurtladığınız günü tahmin etmeniz çok zor Onun için bence mutlaka ovulasyon testleriyle yumurtlamanızı takip etmelisiniz

Olacağı varsa her türlü olur . Nasipte yoksa sık denemekde fayda etmez. Benim ablam tek denemeyle hemde tam olarak yapmadığı halde hamile kaldı. Bende mesela 2.hamileliğimde o ay 3 kere denemiştim öyle tutmuştu. Burda önemli olan şey yumurtlama zamanını denk getirmek... Ovulasyon testi kullanabilirsin o testler yumurtlama gününü tespit etmende yardımcı olur. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hele yaşın 25 civarıysa üzülme zamandan kaybın yok en azından. nasip
vakti geldiğinde olacak
Tabiki orası öyle olacağı varsa olur önce allahtan istiyorum da şartlar elverişli mi onu merak ediyorum

Allah bağışlasın nasıl bir yol izlediniz adet düzensizliği etki etti mi doktora gittiniz mi naptınız

Doktora gittim1 defa çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Akışına bıraktık kendiliğinden oldu.

Doktora gittim1 defa çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Akışına bıraktık kendiliğinden oldu.
Düzensizliğe bişey yapmadılar mı ne sıklıkla denediniz kendiliğinden ne kadar bir zmaanda tutttu sizin adınıza çok sevimdim

X