Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet görüyorsunuz sonuçta. Adet göremeyip bile hamile kalanlar var tabikide. Ama sizin belirttiğiniz rakam çok komik. Bebek kolayca olan birşey değilAdet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın
Yok yokk bu son 1 ayda 3 kez denedik yapmayı ama tutmadıAdet görüyorsunuz sonuçta. Adet göremeyip bile hamile kalanlar var tabikide. Ama sizin belirttiğiniz rakam çok komik. Bebek kolayca olan birşey değil
Hayır son 1 ayda 3 kez denedik ama tutmadı daha yolun başındyaım olumsuz etkileniyorum sanırım1 yıldır 3 kez mi ilişkiye girdiniz ? Mümkün değil bu kadar kısa bir birliktelikten hamile kalmanız.
Ama bir ayda 3 kez de az. Doktorlar gün aşırı diyorHayır son 1 ayda 3 kez denedik ama tutmadı daha yolun başındyaım olumsuz etkileniyorum sanırım
Adet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın
Adet duzensiz olunca yumurtlama da duzensiz olur 3 kez iliskiyle olmamasi normal adet oldugunda git horman testi yaptir baktir istersenAdet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın
Hormon testiyle o ay yumurtlama olup olamadigina bakiliyo emin olursun en azindanYok yokk bu son 1 ayda 3 kez denedik yapmayı ama tutmadı
Hamilemisiniz nekadar zaman da oldu cinsiyeti nedirDüzensizlik bende de vardı ama hamile kaldım. Sık sık ilişki yaşayın elbet tutar.
Hamilemisiniz nekadar zaman da oldu cinsiyeti nedir
Benim bikdiğim de gün aşırı kaliteli soerm olmıyormuş 3 günde bir defaymışAma bir ayda 3 kez de az. Doktorlar gün aşırı diyor
Allah bağışlasın nasıl bir yol izlediniz adet düzensizliği etki etti mi doktora gittiniz mi naptınız2. Doğumumu yaptım. Bi kızım bi oğlum var :)
Tabiki orası öyle olacağı varsa olur önce allahtan istiyorum da şartlar elverişli mi onu merak ediyorumOlacağı varsa her türlü olur . Nasipte yoksa sık denemekde fayda etmez. Benim ablam tek denemeyle hemde tam olarak yapmadığı halde hamile kaldı. Bende mesela 2.hamileliğimde o ay 3 kere denemiştim öyle tutmuştu. Burda önemli olan şey yumurtlama zamanını denk getirmek... Ovulasyon testi kullanabilirsin o testler yumurtlama gününü tespit etmende yardımcı olur. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hele yaşın 25 civarıysa üzülme zamandan kaybın yok en azından. nasip
vakti geldiğinde olacak
Allah bağışlasın nasıl bir yol izlediniz adet düzensizliği etki etti mi doktora gittiniz mi naptınız
Düzensizliğe bişey yapmadılar mı ne sıklıkla denediniz kendiliğinden ne kadar bir zmaanda tutttu sizin adınıza çok sevimdimDoktora gittim1 defa çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Akışına bıraktık kendiliğinden oldu.