- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Evet cıkar benceadetime 1 gün var test yapsam çkar mı ki?
Cesaret edemiyorum yine uzulucem biliyorum ama heyecanda var oluruna biraktim artikcanım bi kan testi yaptırsana belki yerleşmedir inş. bu ay hayrlı sonuçlar alırız :)
Inş canım yarinda olmazsan bir sonraki gun test yap bizede guzel haberleri ver inşallah :)ben dayanamazdım bnimde günüm yarın ama yerimde duramıyorum :) inş. vardır hayrılısı
Bizde tam 10 aydır bekliyoruz anım ama bugün yine adet oldumevleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
doktora gittim zaten canım ben ama eşimde problem var o yüzden olmuyo.Tedavi sürecindeyiz.Senin neden olmamış peki ne dedi doktor?bebişin var mı şimdi?doktora gidin arkadaşlar beklemekle bişey olmuyor bende bekledim ama olmadı 8 ay bekledim . sonra gittim . belki bilmediğiniz bişey vardır zamanınıza yazık değilmi çare arayın beklemeyin bence :)
1 yılı geçkin süredir gebelik olmadı tedavide oluyorum pko hastasıyım ağustosta aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebek diyor drum çok üzülüyorum artık insanların beklentisi soruları beni ister istemez bunalıma sürüklüyor korkuyorum anne olamamaktanevleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?