Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebe kalmak isteyip kalamayanlar ???
- Konu Sahibi mtl naz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet cıkar benceadetime 1 gün var test yapsam çkar mı ki?
Cesaret edemiyorum yine uzulucem biliyorum ama heyecanda var oluruna biraktim artikcanım bi kan testi yaptırsana belki yerleşmedir inş. bu ay hayrlı sonuçlar alırız :)
Inş canım yarinda olmazsan bir sonraki gun test yap bizede guzel haberleri ver inşallah :)ben dayanamazdım bnimde günüm yarın ama yerimde duramıyorum :) inş. vardır hayrılısı
Bizde tam 10 aydır bekliyoruz anım ama bugün yine adet oldum bunu tek yaşayan kişi sen değilsin yani.Ama vardır rabbimin bir bildiği deyip rabbimize sığınmaktan başka yolumuz da yok gibi gözüküyor.Biraz daha sabır galiba.Rabbim en kısa zamanda hepimize de nasip etsin...evleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
doktora gittim zaten canım ben ama eşimde problem var o yüzden olmuyo.Tedavi sürecindeyiz.Senin neden olmamış peki ne dedi doktor?bebişin var mı şimdi?doktora gidin arkadaşlar beklemekle bişey olmuyor bende bekledim ama olmadı 8 ay bekledim . sonra gittim . belki bilmediğiniz bişey vardır zamanınıza yazık değilmi çare arayın beklemeyin bence :)
1 yılı geçkin süredir gebelik olmadı tedavide oluyorum pko hastasıyım ağustosta aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebek diyor drum çok üzülüyorum artık insanların beklentisi soruları beni ister istemez bunalıma sürüklüyor korkuyorum anne olamamaktanevleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??
Merhaba arkadaşlar.Daha önce 3 ay klomen kullandım en son kullandığım ay yumurtalardan ikisi çatlamadığı için doktor ilaç vermedi ve adet olup gelirsin dedi.En son 17 haziranda adet oldum.Adetlerim pek düzenli değildir.Ama 3-4 gündür karın ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı az da mide bulantısı var.Adet belirtilerimde hemen hemen bunlar ama adet olmadım.Geçen gün ve dün ilişkiden sonra pembe akıntı oldu çok az. Nedeni ne olabilir arkadaşlar sizce.