• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe kalmak isteyip kalamayanlar ???

kızlar günaydın.niye kimse yok.hadi bişiler yazın en azından burada sizleri okurken yanlız olmadığımı anlıyorum

Benim 2 gundur agrim var 3 gun kaldi regli olmama ama olmadim bugun de kahverengi akintim oldu neden olabilir acaba yaa :( goguslerim siserdi daha once simdi o bile olmadi cok az sisti sonra hic bisey kalmadi igneden mi acaba kafam cok karisti

Kizlar asilama yaptiranlar bilir ben asilama icin hastaykenmi doktora gitmem lazim bazen doktorum regli oldugumda 3.gun cagiriyordu kullanilan bi ilac var mi gidicemde ne zaman gitsem diye kararsiz kaldim

evleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
Bizde tam 10 aydır bekliyoruz anım ama bugün yine adet oldum:( bunu tek yaşayan kişi sen değilsin yani.Ama vardır rabbimin bir bildiği deyip rabbimize sığınmaktan başka yolumuz da yok gibi gözüküyor.Biraz daha sabır galiba.Rabbim en kısa zamanda hepimize de nasip etsin...

doktora gidin arkadaşlar beklemekle bişey olmuyor bende bekledim ama olmadı 8 ay bekledim . sonra gittim . belki bilmediğiniz bişey vardır zamanınıza yazık değilmi çare arayın beklemeyin bence :)

doktora gidin arkadaşlar beklemekle bişey olmuyor bende bekledim ama olmadı 8 ay bekledim . sonra gittim . belki bilmediğiniz bişey vardır zamanınıza yazık değilmi çare arayın beklemeyin bence :)
doktora gittim zaten canım ben ama eşimde problem var o yüzden olmuyo.Tedavi sürecindeyiz.Senin neden olmamış peki ne dedi doktor?bebişin var mı şimdi?

evleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
1 yılı geçkin süredir gebelik olmadı tedavide oluyorum pko hastasıyım ağustosta aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebek diyor drum çok üzülüyorum artık insanların beklentisi soruları beni ister istemez bunalıma sürüklüyor korkuyorum anne olamamaktan :(

Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??

slm bende evlenelı 11 ay oldu oncelerı ıstemıyorduk cocuk ama sımdı hasretm ona ne yapmam lazm bılmıyorum 1 aydır esımle bı bebegımız olsa dıyıp ıc cekıyoruz ınternette ne yazıyosa neredeyse hepsını denedım ama olmamasından korkuyorum nasıl olacak boyle bılmıyorum :(

Merhaba arkadaşlar.Daha önce 3 ay klomen kullandım en son kullandığım ay yumurtalardan ikisi çatlamadığı için doktor ilaç vermedi ve adet olup gelirsin dedi.En son 17 haziranda adet oldum.Adetlerim pek düzenli değildir.Ama 3-4 gündür karın ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı az da mide bulantısı var.Adet belirtilerimde hemen hemen bunlar ama adet olmadım.Geçen gün ve dün ilişkiden sonra pembe akıntı oldu çok az. Nedeni ne olabilir arkadaşlar sizce.

Back
X