Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler lütfen yazımı okuyun !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyunu nasil içtiniz adet bitiminden sonra kac gün yaptınız hic ara vermeden mi 4 ay kullandınız. Bir de adet zamanında içtiniz mi acaba

Merhaba yazınızı yeni okuyorum bende o hormonları verdiğimde E2 biraz düşük FSH biraz yüksekti ama yüksek dediğim 7.62 referans aralığındaydi hemen saraçoğluna gittim soğan suyu verdi civan percemi ekstrati ve testere dişli aslan pençesi aynı zamanda inofolic combi içiyorum hafif hafif belirtilerim var gibi insaAllah bu ay bebeğim benimle olur

Merhaba bebeğin hayırlı olsun sanırım doğumunuz yakın bende arayıştayım 5 yıl olacak olmuyor bbebeğim …civan perçemi ve testere dişli Aslan pençesi her ikisi mi extract tı yani damla olarak mı? Hem ikisini aynı zamanda mı alıyordunuz kullanım tarifiniz nasıldı ben yurtdışındayım İbrahim Saraçoğlu ürünleri gelir mi bilmiyorum ama burda internetten Amazon’dan sipariş edebilirim Rabbim banada mucizemi tez zamanda versin inşallah duana da talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…