yani hangisi dogru ciktiAslında erken gebelik testlerinin ve hatta yumurtlama testlerinin iyi olduğuna inanıyorum. Ben ilk gebeligimde elimde sadece yumurtlama testi vardı internetten okumuştum bazen orda da pozitif çıkabiliyormuş. Bende yaptım yumurtlama testi silik cıktı gebelik testi negatif cıktı. Doktora gittim kanda 70 cıktı.
bugun yada yarin adet oluyorum ben canm butun adet belirtilerim ortaya cikti bugun en gec yarin adetim olmadi bu aySagol canım benım
ins cnmda bnm adet belirtilerm basladi bugunBat 27 nisan inşallah bebiş vardır hepimizdee
Yumurtlama testim doğru cıktı. Gebelik negatif çıkmıştı. Ama yumurtlamada çift çizgiyi gördüm silik de olsa. Hemde sabah idrarı falan değil, işten gelince sabırsızlıkla yaptımyani hangisi dogru cikti
eee bnmde dun yumurtlama silik cikti ama guwenmiom .dYumurtlama testim doğru cıktı. Gebelik negatif çıkmıştı. Ama yumurtlamada çift çizgiyi gördüm silik de olsa. Hemde sabah idrarı falan değil, işten gelince sabırsızlıkla yaptım
Benim de aynı şekilde oldu sonra giderek hafifledi ama hala el dokunsa acıyor, şikayetlerimiz aynı galiba. Benim bat tarihim 28 nisan. İnşallah güzel haberler alırız.bnm sadece ucu aciyor hemde yumurtlaadan 4 gun sonra basladi hala gecmedi cnm
hayirlisi canm bnmBenim de aynı şekilde oldu sonra giderek hafifledi ama hala el dokunsa acıyor, şikayetlerimiz aynı galiba. Benim bat tarihim 28 nisan. İnşallah güzel haberler alırız.
Yani ümitlendirmek istemem ama kan testi yaptir bence insallah vardir bebek.eee bnmde dun yumurtlama silik cikti ama guwenmiom .d
Canım zaten kan 70 çıkmış hamilesin yani allah kucağına almayı nasip etsinVardır illaki. Benim şuan 4.gün gecikmede hala negatif çıkıyor. Ama umudumu kaybetmiyorum.inşallah isteyen herkese nasip olur canım.
İnşallah, herşeyin ilk olarak hayırlısı tabiki. Bir de ben aranızda yeniyim şu limon testini bir öğrenebilir miyimhayirlisi canm bnm
yoktur ya adet olcm basm agrio cokYani ümitlendirmek istemem ama kan testi yaptir bence insallah vardir bebek.
Gercektenmıbugun yada yarin adet oluyorum ben canm butun adet belirtilerim ortaya cikti bugun en gec yarin adetim olmadi bu ay
Adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıymış canım öyle duymuştum ben inşallah hamilelik belirtisidirins cnmda bnm adet belirtilerm basladi bugun
yokyok bu hep yaşadgm bas agrisi ya bu aksm yada yrn olcmGercektenmıyinede ikisi aynı diyorlar ya adete yorma canım ınsallah olmazsın dualarım seninle
Gevelıktede bas agrısı oluyormus canım hormonlar bı anda yukseldıgı ıcınyoktur ya adet olcm basm agrio cok
Insallah olmazsııııııınnn ınsallahhhhhyokyok bu hep yaşadgm bas agrisi ya bu aksm yada yrn olcm
bugunmu yukselcegi tuttu bitek hormonunInsallah olmazsııııııınnn ınsallahhhhh
akintida başladi renksizzzInsallah olmazsııııııınnn ınsallahhhhh
Olur mu olurbugunmu yukselcegi tuttu bitek hormonun
Akıntı reglken oluyormuyduakintida başladi renksizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?