Gebeliğe Hazırlık Gebe Kalmak İsteyen Arkadaşlar Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende erken diyordum ama şimdi 3.5 senelik evli olunca millet artık erkene kanmıyor hatta kesin olmuyor , gözüyle bakıyorlardır oysa ki ben daha 7 aydır istiyorum .
Olsun siz onlara kulaklarınızı tıkayın bir doktora gidip bütün vitamin hormon gibi tahlillerinize baktırdıysanız ve sorun yoksa yakın zamanda güzel haber alırsınız bu işi kafada bitirmek gerekiyor olacak mı diye düşünerek ilişkiye girmeyin

Rabbim.herkese yaşatsın bu duyguyu bizede amin 3 yillik evliyim bendee

Bende erken diyordum ama şimdi 3.5 senelik evli olunca millet artık erkene kanmıyor hatta kesin olmuyor , gözüyle bakıyorlardır oysa ki ben daha 7 aydır istiyorum .
Aslında geçen sene Doğum kontrolü hapını Aralık’ta bırakmıştım sonra kist oluştu o temizlendi o dönem eşimde bende işsiz kaldık bir ay arayla . Nisandan beride korunmuyoruz eşim geçen ay işe girince denedik olmadı bu ayda doktor kontrolünde değerlendirdim günlerimi bakalım regl olacak gibi hissediyorum kendimi . Bir de yaşım 30

Güzel haberini bekliyorum o zaman canım :) bir de gün aşırı ilişki deneyin bende onun faydasını görmüştüm

Benim de hiç aynı koyulukta olmuyor testlerim hep t daha silik çıkıyor bi sıkıntı olduğu icin mi acaba

Kizlar bana yardimci ola bilirmisiz? Yumurta catlamasi olunca tüpler acik mi oluyor? Ben düşük yapdikdan sonra hic hamile kalmadim

Yarın doktor kontrolüm var bazı testler yapıldı edildi. Pcos um. Hsg çektirdiğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim sol taraf işlem sırasında açıldı ama sağ taraf ne kadar uğraşılsada açılmadı. En azından bir taraf açıldı diye şükrettim. Kan testlerinde anormal bişi gözükmüyor ama genel tablo ne gösterir bilmiyorum. Yaş 34.
Çok strese yatkın bi bünyem var. Hrşeyden çabuk etkiliniyorum. Kendimi olabildiğince. Relax tutmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Bu arada muz tavsiyesini hiç duymamıştım ama muz yemeyi çok seviyorum. Eşimle aramızda espri konusu hatta muz sevgim
İnşallah yarın güzel şeyler duyarım umuduyla gideceğim. Hamile kalmaya çalışan ne kadar varsa tez zamanda güzel haberler alalım... dinimiz çok amin

Merhabalar ovulasyon testi almayı düşünüyordum ama eşim nasılsa her gün değerlendiriyoruz ne gerek var dedi mantıklı geldi de sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir de ilişki sıklığı gün aşırı mı yoksa günübirlik mi olmalı ? Çatlatma iğnesi kullandığım dönemde doktoruma sormuştum hocam her gün ilişki olması sperm kalitesini düşürüyor mu acaba diye sık olması daha iyi demişti kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…