Gebeliğe Hazırlık Gebe Kalmak İsteyen Arkadaşlar Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi insallah kuzucum yaa valla moral oldun bana cok saol guzel haberler vermek nasip olur Insallah :)
ya bu pik günlerinde bana stres basıyo...bide normldede biz hergün hergün yapmıyoduk zaten pik günlerinde 3 4 gün üst üste olması gerektigi için bi tuhaf oluyo insan özellkle buay eşmde çok etklendi...testi söylemedn yanaşsam anlicak söylesem ayrı bidert bu ayı sadce koyu günde değerlendirdk..silindigi gün değerlendiremedk

Ben seni cok iyi anliyorum bizde bu testlere baslamadan canımız ne zaman isterse o zaman olurdu ama testleri yapmaya baslayinca 3 4 gün ust üste olmasi zorlama gibi oluyo ben esime soyluyorum acikcasi bu gunler onemli diye fazla sknti olmuyo evet biraz zorlama oluyo iki taraf icinde ama yapcak bisi yok biraz stresli ama napalim spermler 3 gün canli kalabiliyormus ya bi onceki gunden kalanlar olmuştur illaki nasipte varsa gune sate bakmaz canim kalbini serin tut olur nasilsa zatep hep bi dolu bi bos yapin diyolar ama ben risk olmasin diye 3 gun degerlendiriyom

bu ay iki kere yumurtlama oldu ilk yumurtlamanın üzerinden 14 gün ikinciden 9 gün geçti hamilelik testi yaptım ama yaptıktan sonra teste bakmaya cesaret edemedim 15 dk sonra testim buşekilde çıktı sizde bisey varmi

Eklentiler

• 20191005_122612.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 218
bu ay iki kere yumurtlama oldu ilk yumurtlamanın üzerinden 14 gün ikinciden 9 gün geçti hamilelik testi yaptım ama yaptıktan sonra teste bakmaya cesaret edemedim 15 dk sonra testim buşekilde çıktı sizde bisey varmi
var gibi duruyor canım adet kaç gün geçti

var gibi duruyor canım adet kaç gün geçti
ben pcoluyum o yüzden pek düzenli değil ama yumurtlamadan 13 veya 14 gün sonra mutlaka olurum 54 45 gün arayla ilk yumurtlama zamanına gore bugün olmam lazım ama ikinciye gore 5 gün daha var biraz karışık oldu ama iki kere yumurtlama olduğu icin hangisini baz alicam bilemedimki o yüzden 5 gün daha beklemem lazım

en iyisi 1 hafta bekle direk kan ver uğraşma testlerle felan

Arkadaşlar hepinizi cok iyi anlıyorum benimde sizin gibi sıkıntılı zamanlarım oldu ama tek caresi aklınızdan niye olmuyor sorusunu sileceksiniz Allaha inanacaksınız sonrası hayırlı oluyor. iki tane kızım var ve ucuncuye hamileyim 7 haftalık Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
Ya kusura bakmayın ovulasyon testi ne acaba ben bilmiyorum da

İyi geceler kızlar..Bende Haziran'da gebe olsugumu öğrenmiştim ama kalp atışı alinamayinca dünyam basima yıkıldı ve kürtaj oldum...Bir regl gördüm şuan denemeye başladım.İnsallah guzel haberlerle geliriz hepimiz..

5 aylık evliyim hayırlısıyla denemeler yapıyoruz ama daha erken diyorlar evliliğin tadını çıkarın biraz diyorlar

Bende erken diyordum ama şimdi 3.5 senelik evli olunca millet artık erkene kanmıyor hatta kesin olmuyor , gözüyle bakıyorlardır oysa ki ben daha 7 aydır istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…