• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak icin yapilan tum muayeneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durugunduz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
5
1
1
28
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir senedir evliyim evlendigim aydan itibaren gebe kalamıyorum doktora basvurdum oda bana esimin test yaptirmasi gerektigini sonra tekrardan gelmemi soledi tuplere bakmak icin acaba bu süreçten sonra ne gibi muaneler olur bilginiz varmi

canim esinin testinde eger sorun yoksa adet gunlerinde senin hormonlarina bakarlar sonra tuplerinim acik olup olmadigina bakaelar hsg deniyordu galiba onuda hemen yapmiyor bazi doktorlar onun disinda bunlarin sonucuna gore tedaviyo yonlendirir doktorun. once esinde test istedigi icim dogru doktora gittigini dusunuyorum kimi esleei hic hesaba katmadan kadini inceleyip duruyor.

Önce jinekolojik muane yaptı rahmim ve yumurtaliklarimin güzel olduğunu söledi sonra tüplere bakmak gerek dedi ama eşimden sperm testi istedi sonucuda bana getir dedi ona gore tuplere bakacakmis adetim 30 günde oluyorum günü gününe maşallah ondan yana problemim yok

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir senedir evliyim evlendigim aydan itibaren gebe kalamıyorum doktora basvurdum oda bana esimin test yaptirmasi gerektigini sonra tekrardan gelmemi soledi tuplere bakmak icin acaba bu süreçten sonra ne gibi muaneler olur bilginiz varmi
Esinle seni ayni anda takibe almasi guzel. Esinin degerlerinde bir sikinti var mi yokmu erkek kisirligindaki en onemli nokta bu. Adetliyken hormonlarina bakilir rahim filmin cekilir esinin sonuclariyla beraber durum degerlendirilir. Vallahi gectik o sureclerden zor Allah yardimcimiz olsun en zoruda sabretmek ve beklemek

Back