Ben ilk adetim biter bitmez diger adetim baslayana kdr gunasiri esimin pesindeydimadetim biter bitmez dediğiniz gibi 1 gün arayla ilişkiye giriyorum ama buğün bıraktım yumurtlamam olmuştur diye sizce devam etmelimiyim ayın 6 sında başlayan göğüs agrım var bide hala devam ediyor adetime 10 gün kaldı
Yumurtlama günlerinizi ovulasyonlamı takip etiniz yoksa takvim yöntemiylemiYumurlama günlerimde gün aşırı ilişki ile 2. ayda hamile kaldım ben bu şekilde ...
Beyaz bir akıntı geliyor onu takip ettim birde adetten 15 sonrasını boş geçirmedim gün aşırıYumurtlama günlerinizi ovulasyonlamı takip etiniz yoksa takvim yöntemiylemi
Beyaz bir akıntı geliyor onu takip ettim birde adetten 15 sonrasını boş geçirmedim gün aş
benim adetim kasımın 25 inde başladı 29 bitti o günden beri 1 gün aralıklarla hep ilişkiye girdim buğün bıraktım adetime 10 gün kaldı devam edeyimi sizceBeyaz bir akıntı geliyor onu takip ettim birde adetten 15 sonrasını boş geçirmedim gün aşırı
Bu ay ilk denemem doktora gitmedim internetten baktıgım zaman genelde adeten 14 gün önce olduğu yazıyorKaç günde 1 olduğu önemli değil, önemli olan doğru zamanı bulmak. Doktorunuz ovulasyon zamanı için sizi yönlendirir.
Adetiniz kaç günde bir oluyordu peki düzenlimiydiİki üç gün daha devam edebilirsin ben adetin 15 gününden sonra başlamıştım doğrudur demiyorum ama öyle tuttu
Bu ay ilk denemem doktora gitmedim internetten baktıgım zaman genelde adeten 14 gün önce olduğu yazıyor
Doğru söylüyorsunuz ben adetim bitikten sonra bir gün ilişki bir gün ara şeklinde yaptım kaçırmamak için ama buğün bıraktım ayın 6 sında göğsümde agrı başladı yumurtlamadır diye düşündüm ve o günden beri agrı devam ediyor ilk defa böyle oldu iğne gibi batıyorİnternette yazan teorik bilgi. Her zaman saat gibi robot gibi tıkır tıkır işlemez. Mesela ben 14 gün kala gittiğimde doktor bana ovulasyon çoktan gerçekleşmiş dedi. Herkesin bedeni, hormonları, rahmi, yumurtalıkları, düzeni farklı.
Düzenlidir kendimi bildim bileliAdetiniz kaç günde bir oluyordu peki düzenlimiydi
Benimde 30 günde bir olur hayırlısı bakalım ayın 23 ünde test yapıcam inşallah gebeyimdirDüzenlidir kendimi bildim bileli
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinBenimde 30 günde bir olur hayırlısı bakalım ayın 23 ünde test yapıcam inşallah gebeyimdir
Amin canım teşekkür ederimİnşallah canım Allah gönlüne göre versin