Gebe kalmak için altın bilgiler

sulesare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
13
4
Merhaba kızlar. 8 aylık evliyim, 4 aydır korunmuyorum. Korunmadan önce kontrollerimi yaptım hiçbir sıkıntım yok 23 yaşındayım, bir yılın dolması gerektiğinden dolayı eşim (yaş 25) için kontrole gitmedik. Gebelik için bu çok değerlidir dediğiniz şeyleri benimle paylaşır mısınız lütfen?

Önce çocuk yapmak niyetiyle ilişki içerisinde olmayacaksınız, istediğiniz için yapacaksınız hadi gel çocuk yapalım stresi yaşamayacaksınız…

İlişkiden hemen sonra tuvalet ihtiyacı görmeyecek ayakları tavana doğru kaldırıp bekleyeceksiniz…

Sağlıklı beslenecek bu süre içerisinde kendinizi o döneme hazırlayacaksınız…

Hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah 🙏🏻

Önce çocuk yapmak niyetiyle ilişki içerisinde olmayacaksınız, istediğiniz için yapacaksınız hadi gel çocuk yapalım stresi yaşamayacaksınız…

İlişkiden hemen sonra tuvalet ihtiyacı görmeyecek ayakları tavana doğru kaldırıp bekleyeceksiniz…

Sağlıklı beslenecek bu süre içerisinde kendinizi o döneme hazırlayacaksınız…

Hayırlı zamanda hayırlı şekilde inşallah 🙏🏻
Amin inşallah, çok teşekkür ederim ❤️

Ben sadece ovulasyon kullandım o şekilde oldu yumurtlama dönemini takip ettim. Bir de eşimde bende sigara alkol tüketmeyiz ama öyle müthiş sağlıklı beslenmeyiz normal ev yemeği ara sıra abur cubur olurdu

1 yıldır deniyorduk hiç bi şekilde olmadı polikistik over var birde bende en takmadığımız zamanda bi baktım olmuş evde misafir varken tuvalete gidemediğim bir gecede oldu herşey 😅 o yüzden verebileceğim tek tavsiye o iş olduktan sonra yat uyu 🤭

Ben sadece ovulasyon kullandım o şekilde oldu yumurtlama dönemini takip ettim. Bir de eşimde bende sigara alkol tüketmeyiz ama öyle müthiş sağlıklı beslenmeyiz normal ev yemeği ara sıra abur cubur olurdu
Bizde öyleyiz 😁 ovulasyona henüz girişmek istemiyorum geldiğini akıntımdan anlıyorum şu anlık, testler beni gericek gibi hissediyorum 🥹

Bende 9 aylık evliyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çok kafaya taktim bakalım bu ay olacak mı

Bizde öyleyiz 😁 ovulasyona henüz girişmek istemiyorum geldiğini akıntımdan anlıyorum şu anlık, testler beni gericek gibi hissediyorum 🥹
Hiçbir belirti bazen ovülasyon olduğunu net göstermiyor en belirgin test gösteriyor bazen çok kuru iken bile test pozitif çıkıyor

X