Gebeliğe Hazırlık Gebe kalma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim biz evlenmeden önce farklı bir konudan spermlerine baktırmıştı. Onun da herseyi çok normal çıktı. Bir de evlenince tipik bir Türk kadını gibi kilo aldım yaklaşık 15 kg kadar. Doktor hızlı kilo almanında etkisi büyüktür. Zayıflamanı öneririm dedi. Şuan 67 kiloyum fakat çok hızlı kilo aldım. Şuan zayıflamak için uğraşıyorum. Bununla da alakalı olabilir benim durumum.

Ayyyyyy bu ihtimali düşünmek bile çok kötü bir durum ( Umarım yoktur böyle birsey kürtajdan sonra kontrole gittiğimde hersey yolunda değerlerin normal gibi şeyler söylenmişti. Şimdi ovülasyon takibine başladım tutmazsa mutlaka gideceğim. Teşekkür ederim.

Sadece tedbir amaçlı söyledim vakit kaybı olmasın çok geç farkedilmesin diye inşallah öyle bir durum yoktur ama görmezden gelmemekte fayda var rabbim hayırlısıyla hepimize en kısa zamana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Amin :) Söylediklerinizi dikkate alacağım. Bir kaç daha ovü. testlerini deneyeyim umarım sonuç alırım da gerek kalmaz böyle şeylere

İlişki sonrası bekleme vs. Denedik ama 1 yıl olmadı kafaya takmadık akışına bıraktık oldu size de en kısa zamanda inşallah
Şu 2 ay takmadım kafaya ama şimdide eşim çok istemeye başladı en başından beri çok istedim çok tedavi gördüm ona da hep keçiboynuzları yedirdim içirttim. Bakalım bu ay da olmazsa tekrar başka doktora gidicem. Lütfen bana da dua edin hamile duası kabul olur yarında Doğum günüm belki bir hediye gelir banada

İ

Valla 48 ile evlendim 61 kiloyum bende kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum. Her değerim normal elimdedir aynı şekilde bilmiyorum tekrar gidicem bir ay sonra doktora

Valla 48 ile evlendim 61 kiloyum bende kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum. Her değerim normal elimdedir aynı şekilde bilmiyorum tekrar gidicem bir ay sonra doktora
Siz de ben gibi baya kilo almışsınız. Ben de şişman durmuyorum biraz kendimi topladım diyelim. Eskişehir'in en iyi kadın doğum doktoru söylemişti bana hızlı kilo alman kesinlikle etkili demişti. Sonra ben de araştırdım doktorun haklı çıktığını yazan yazılar okudum. Çok kilolu insanlar da tabi ki hamile kalıyor. Ama ben hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm. Benim de siz gibi herseyim normal çıktı.

En kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip olur inşallah bize de güzel haberler verirsin

Orası öyle ama bundan3 ay önce kafayı yemiştim hiç iyi değildim. Eşim çok yardımcı oldu saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…