- 24 Nisan 2025
- 47
- 11
- 3
- 21
- Konu Sahibi rhapsodyyyyx
-
Size göre imkansız gözüktüğünün farkındayım. Yaşadığım stres nedeniyle sürekli buna odaklanıyorum. Ağrılar, adet gecikmesi de beni böyle düşünmeye itiyor.Nevriye Budak değilseniz, yok.
Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü..Size göre imkansız gözüktüğünün farkındayım. Yaşadığım stres nedeniyle sürekli buna odaklanıyorum. Ağrılar, adet gecikmesi de beni böyle düşünmeye itiyor.
Teşekkür ederim. Sizce testleri ilerleyen günlerde tekrarlamalı mıyım? Konuyu açarken eklemeyi unutmuşum son kan testi tarihim 24 Nisan.Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü
Yaşadığım tam anlamıyla cinsel ilişki sayılamaz sanırım. Vajinal girişe bir müdahale olmadı. İç çamaşırı üzerinden bir sürtünme ve sadece dokunma oldu. Boşalma da sürtünme anında gerçekleşmedi. Şüphem zevk suyundan kaynaklı.Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü..
Bu arada ertesi gün hapı doğrudan gebelik engellemek için kullanılmaz, yumurtlamayı geciktirmek için kullanılır, yani yumurta varsa ve gerçek bı cinsel ilişki varsa gebelik oluşabilir
Regl olmadım henüz. 8 Martta regl oldum geciktiği 12 Nisanda bahsettiğim olay yaşandı. 26 Nisandayız ve hala regl olmadım.Gerek yok bence, negatif testten sonra da regli olmuşsun, test yapmanın anlamı yok, boşuna strese girersin gene gecikirsin
Teşekkür ederim. İnternette okuduğum "çok az da olsa ihtimal vardır" sözleri beni streslendiriyor şahsen. Bu hap cidden bu kadar geciktiriyor mu.Vajina ile penis birleşmeden gebelik oluşmaz.
Açık ve net.
İç çamaşırı varken nasıl olsun?
Ella içtiğiniz için regliniz gecikir.
Peki eldeki zevk suyu varsa ve vajinaya temas varsa ihtimal var mıdır?Vajina ile penis birleşmeden gebelik oluşmaz.
Açık ve net.
İç çamaşırı varken nasıl olsun?
Ella içtiğiniz için regliniz gecikir.
Evet çok ağır bir ilaç. Bir daha kullanmayın. Ama gebelik ihtimaliniz 0.Teşekkür ederim. İnternette okuduğum "çok az da olsa ihtimal vardır" sözleri beni streslendiriyor şahsen. Bu hap cidden bu kadar geciktiriyor mu.
Üç ay kadar düzene girmiyorBu hap cidden bu kadar geciktiriyor mu.
Ağır olduğu konusunda haklısınız. Tamamen bilgisizliğimden dolayı bi nebze de olsa içim rahatlasın diye içtim. Doktorum da tekrar içmememi söyledi.Evet çok ağır bir ilaç. Bir daha kullanmayın. Ama gebelik ihtimaliniz 0.
İçiniz rahat etsin adaçayı için benim reglimi söktürüyor. Ayrıca pcos varmış sizde de o da gecikme yapar.
Stres gecikme yapar.
Yapar da yapar yani rahatlayın egzersiz yapın
Size tavsiyem bundan sonra ki ilişkilerinizde tam birleşme olmasa dahi partneriniz kondom kullansın. Gebelik dışında bir sürü risk faktörü var.Ağır olduğu konusunda haklısınız. Tamamen bilgisizliğimden dolayı bi nebze de olsa içim rahatlasın diye içtim. Doktorum da tekrar içmememi söyledi.
İlişkiden beri içmediğim şey de kalmadı valla. Adaçayı,maydonoz çayı,hibiskus, melisa.. içim aktara döndü.
Gerçekten de öyle. Yani kafaya takıldı mı insan düşünmeyi durduramıyor. Günlerdir stresten kendime gelemedim.Üç ay kadar düzene girmiyor
Stres ve pcosta tuz biber, birde ilişki falan olmamış yani gebelik nasıl olacak
Haklısınız. İkimizin de ilk defa yaşadığı bir şeydi ve tamamen deneyimsizlikten ibaretti.Size tavsiyem bundan sonra ki ilişkilerinizde tam birleşme olmasa dahi partneriniz kondom kullansın. Gebelik dışında bir sürü risk faktörü var.
YouTube da Regl olma masajı/egzersizi diye aratın ben geciktiğimde oradaki videoları uyguluyorum akşamına oluyorum.Haklısınız. İkimizin de ilk defa yaşadığı bir şeydi ve tamamen deneyimsizlikten ibaretti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?