Gebe kalma ihtimalim var mı gebe kalmak istemiyorum lütfen yardım edin

rhapsodyyyyx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
47
11
3
21
Öncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14, 22 ve 24 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.

Son düzenleme:
Size göre imkansız gözüktüğünün farkındayım. Yaşadığım stres nedeniyle sürekli buna odaklanıyorum. Ağrılar, adet gecikmesi de beni böyle düşünmeye itiyor.
Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü..

Bu arada ertesi gün hapı doğrudan gebelik engellemek için kullanılmaz, yumurtlamayı geciktirmek için kullanılır, yani yumurta varsa ve gerçek bı cinsel ilişki varsa gebelik oluşabilir

Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü
Teşekkür ederim. Sizce testleri ilerleyen günlerde tekrarlamalı mıyım? Konuyu açarken eklemeyi unutmuşum son kan testi tarihim 24 Nisan.

Çünkü ertesi gün hapının yan etkileri regli ve gebelik belirtileriyle paralel, üç ay falan da etksii sürdüğü için boşuna kafanı yorma, dediğin gibiyse imkansız çünkü..

Bu arada ertesi gün hapı doğrudan gebelik engellemek için kullanılmaz, yumurtlamayı geciktirmek için kullanılır, yani yumurta varsa ve gerçek bı cinsel ilişki varsa gebelik oluşabilir
Yaşadığım tam anlamıyla cinsel ilişki sayılamaz sanırım. Vajinal girişe bir müdahale olmadı. İç çamaşırı üzerinden bir sürtünme ve sadece dokunma oldu. Boşalma da sürtünme anında gerçekleşmedi. Şüphem zevk suyundan kaynaklı.

Gerek yok bence, negatif testten sonra da regli olmuşsun, test yapmanın anlamı yok, boşuna strese girersin gene gecikirsin

Gerek yok bence, negatif testten sonra da regli olmuşsun, test yapmanın anlamı yok, boşuna strese girersin gene gecikirsin
Regl olmadım henüz. 8 Martta regl oldum geciktiği 12 Nisanda bahsettiğim olay yaşandı. 26 Nisandayız ve hala regl olmadım.
Regl olabilsem şüphelerim tamamen bitecek ama olmuyorum hala.

Vajina ile penis birleşmeden gebelik oluşmaz.
Açık ve net.
İç çamaşırı varken nasıl olsun?
Ella içtiğiniz için regliniz gecikir.

Vajina ile penis birleşmeden gebelik oluşmaz.
Açık ve net.
İç çamaşırı varken nasıl olsun?
Ella içtiğiniz için regliniz gecikir.
Teşekkür ederim. İnternette okuduğum "çok az da olsa ihtimal vardır" sözleri beni streslendiriyor şahsen. Bu hap cidden bu kadar geciktiriyor mu.

Teşekkür ederim. İnternette okuduğum "çok az da olsa ihtimal vardır" sözleri beni streslendiriyor şahsen. Bu hap cidden bu kadar geciktiriyor mu.
Evet çok ağır bir ilaç. Bir daha kullanmayın. Ama gebelik ihtimaliniz 0.
İçiniz rahat etsin adaçayı için benim reglimi söktürüyor. Ayrıca pcos varmış sizde de o da gecikme yapar.
Stres gecikme yapar.
Yapar da yapar yani rahatlayın egzersiz yapın

Evet çok ağır bir ilaç. Bir daha kullanmayın. Ama gebelik ihtimaliniz 0.
İçiniz rahat etsin adaçayı için benim reglimi söktürüyor. Ayrıca pcos varmış sizde de o da gecikme yapar.
Stres gecikme yapar.
Yapar da yapar yani rahatlayın egzersiz yapın
Ağır olduğu konusunda haklısınız. Tamamen bilgisizliğimden dolayı bi nebze de olsa içim rahatlasın diye içtim. Doktorum da tekrar içmememi söyledi.
İlişkiden beri içmediğim şey de kalmadı valla. Adaçayı,maydonoz çayı,hibiskus, melisa.. içim aktara döndü.

Ağır olduğu konusunda haklısınız. Tamamen bilgisizliğimden dolayı bi nebze de olsa içim rahatlasın diye içtim. Doktorum da tekrar içmememi söyledi.
İlişkiden beri içmediğim şey de kalmadı valla. Adaçayı,maydonoz çayı,hibiskus, melisa.. içim aktara döndü.
Size tavsiyem bundan sonra ki ilişkilerinizde tam birleşme olmasa dahi partneriniz kondom kullansın. Gebelik dışında bir sürü risk faktörü var.

Üç ay kadar düzene girmiyor
Stres ve pcosta tuz biber, birde ilişki falan olmamış yani gebelik nasıl olacak
Gerçekten de öyle. Yani kafaya takıldı mı insan düşünmeyi durduramıyor. Günlerdir stresten kendime gelemedim.

Back
X