- 12 Aralık 2019
- 60
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gizliyimgizli
Peki söktürmek için maydanoz suyu içsem olur muDiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki söktürmek için maydanoz suyu içsem olur muDiyorum
Ya bir de doktor sitesinde bir doktor demiiş ki vajen sıvısı ile karışırsa kalabilir bu da bi ihtimal miDiyorum
Gebe kalma ihtimali düşüktür değil mi az önce hafif bir kahverengi leke geldi sancımda varadet söktürmek için soğan kürü uygulaya bilirsin ve strese girme girdikçe işin içinden çıkamazsın adetin gecikirde gecikir ihtimal dahilinde ama ihtimali çok düşük
düşük canım gebe kalmazsın büyük ihtimal ... ama öyle gebe kalanlar bile var bize gelen bi yardımcı yasak ilişki yaşıyor o şekilde gebe kalmıstı kadın suan sığınma evinde ama lekenme görüyorsun bi kaç güne olursun ihtimaller çok kafanı karıştırma derim ve strest yapma stres regl i çok geciktiriyorGebe kalma ihtimali düşüktür değil mi az önce hafif bir kahverengi leke geldi sancımda var
Ya baktım internette hep üstüne görme yerleşme kanaması falan diyor iyice korkuttu beni bu net leke geldi gitti az daha geldi sonra kayboldu ilk defa böyle oluyor gerçekten zor bi duruma girdim bende çok az ihtimal veriyorum bu duruma adetimin 4. Günü ve içime bile boşalmadan hamile kalmak yani çok zor geliyor ama imkansız da değilmiş üstüne bir de adetimin gecikince iyice çıkmaza girdimdüşük canım gebe kalmazsın büyük ihtimal ... ama öyle gebe kalanlar bile var bize gelen bi yardımcı yasak ilişki yaşıyor o şekilde gebe kalmıstı kadın suan sığınma evinde ama lekenme görüyorsun bi kaç güne olursun ihtimaller çok kafanı karıştırma derim ve strest yapma stres regl i çok geciktiriyor
aynen canım anlıyorum seni ama içini ferah tut üstüne görme açık pembe oluyor ve bi daha gittiğinda kanı kokla metalikimsi bi koku varsa adet kanı gibi bişe yoktur ... birdaha olursada korunun mutlaka yazık bu kadar strese giriyorsunYa baktım internette hep üstüne görme yerleşme kanaması falan diyor iyice korkuttu beni bu net leke geldi gitti az daha geldi sonra kayboldu ilk defa böyle oluyor gerçekten zor bi duruma girdim bende çok az ihtimal veriyorum bu duruma adetimin 4. Günü ve içime bile boşalmadan hamile kalmak yani çok zor geliyor ama imkansız da değilmiş üstüne bir de adetimin gecikince iyice çıkmaza girdim
Ya bir daha evlenmeden mümkünatı yok olmaz zaten ağzım yandı bir daha o toplara girmem bunun nile nasıl olduğunu anlamadım ben tecrübesiz ve bilgisiz olduğum için tek çareyi bilgiyi burada bulabileceğimi düşündüm ya benim ki açık pembe gibi değildi toprak rengindeydi 2 saat önce geldi ama su an Yokaynen canım anlıyorum seni ama içini ferah tut üstüne görme açık pembe oluyor ve bi daha gittiğinda kanı kokla metalikimsi bi koku varsa adet kanı gibi bişe yoktur ... birdaha olursada korunun mutlaka yazık bu kadar strese giriyorsun
anlıyorum seni canım bende yaşadım olursun merak etme sıkma canını en geç 5 güne olursunYa bir daha evlenmeden mümkünatı yok olmaz zaten ağzım yandı bir daha o toplara girmem bunun nile nasıl olduğunu anlamadım ben tecrübesiz ve bilgisiz olduğum için tek çareyi bilgiyi burada bulabileceğimi düşündüm ya benim ki açık pembe gibi değildi toprak rengindeydi 2 saat önce geldi ama su an Yok
Gerçekten mi siz nasıl yaşadınız acabaanlıyorum seni canım bende yaşadım olursun merak etme sıkma canını en geç 5 güne olursun
ben hiç anlatmıyım psikolojin bozulur yani ben durumu çok zor atlattım canım ya aylarca sürdü regl oluyordum ama içimde sürekli bir şüphe vardı stresten kilo aldım doktorada gidemiyordum korkuyordum öle bişe olsa direk yıldırım nikahı koyardık zaten nişanlıyız ama hiç bişe istediğimiz gibi olmazdı birçok sıkıntı çıkacaktı çok şükür öyle bişe olmadı olsaydı bir aya doğuruyordum psikolojisi çok ağır öyle bi konuşuyordum ki nişanlım bile ya imkansız diyen adam acaba der oldu bizimde tecrübesizliğimiz birşey bilmiyişimiz aniden oldu hiç hesapta yokken bi baktık olay olmuş öyle işte dert etme strese girdikçe gecikiyor ruhen bedenen yorgun düşüyor insanGerçekten mi siz nasıl yaşadınız acaba
Ya aynen aynen benim nişanlımda beni ikna etmeye çalışıyordu ama şu an o da bi tereddüt etmeye başladı ben böyle olunca gerçekten anmıyorsundur halimi ne yediğimi ne içtiğimi ne konuştuğumu biliyorum bende doktora gidemiyorum korkudan ilk defa bu ay böyle gecikti çok şükür sen atlatmışsın darısı benim başıma inşallahben hiç anlatmıyım psikolojin bozulur yani ben durumu çok zor atlattım canım ya aylarca sürdü regl oluyordum ama içimde sürekli bir şüphe vardı stresten kilo aldım doktorada gidemiyordum korkuyordum öle bişe olsa direk yıldırım nikahı koyardık zaten nişanlıyız ama hiç bişe istediğimiz gibi olmazdı birçok sıkıntı çıkacaktı çok şükür öyle bişe olmadı olsaydı bir aya doğuruyordum psikolojisi çok ağır öyle bi konuşuyordum ki nişanlım bile ya imkansız diyen adam acaba der oldu bizimde tecrübesizliğimiz birşey bilmiyişimiz aniden oldu hiç hesapta yokken bi baktık olay olmuş öyle işte dert etme strese girdikçe gecikiyor ruhen bedenen yorgun düşüyor insan
her yerdr ayni konu yakinda 3 zun olurNişanlımla birlikteyken nişanlım arkadan boşaldı daha doğrusu zevk suyu mu yoksa boşalma mı bilmiyorum vajina kısmıma geldi mı gelmedi mi bilmiyorum ama kalkıp sildim ve yıkadım 21 günde bir adet oluyorum ve adetimin 4. Günüydü çok korkuyorum gebe kalır mıyım vajina girişine gelmiş olabilir mi bugün adet olmam gerekti kasıklarımda ağrı var ama daha olmadım lütfen aydınlatır mısınız
inşallah canım ama strese girmeYa aynen aynen benim nişanlımda beni ikna etmeye çalışıyordu ama şu an o da bi tereddüt etmeye başladı ben böyle olunca gerçekten anmıyorsundur halimi ne yediğimi ne içtiğimi ne konuştuğumu biliyorum bende doktora gidemiyorum korkudan ilk defa bu ay böyle gecikti çok şükür sen atlatmışsın darısı benim başıma inşallah
inşallah canım ama strese girme
oldun mu reglDemiyorum ama zor biraz ya