- 12 Aralık 2019
- 60
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gizliyimgizli
-
Ama neden gecikti o zamanAdet günü yumurtlama olmuyor genelde milyonda bir denk gelecekte o şu içine kacacakta olacak biz evliyiz geri çekilme ile illaki zevk suyu kaçıyordur içine ama ben kalmadım hamile
Stresten olabilirmiiAma neden gecikti o zaman
Evet bu ay çok üzüntülü bir aydı benim için Ama gene de internette yazılan gebelik şeylerini görünce şüphe etmeden duramıyorum maydonoz suyu içsem mıStresten olabilirmii
Öyle mi diyorsun ya o zevk suyu vajinama temas ettiyse çok büyük korku içindeyim 20 21 günde bir adet oluyorum ben ama gecikti dün olmam gerekti hâlâ olmadım hoffOlursa mucize olur :)
Saglik ocagina gidip söktürücü de alabilirsin yarin da olmazsan kendini strese sokma rahatlamaya calis emin ol hamile degilsindirEvet bu ay çok üzüntülü bir aydı benim için Ama gene de internette yazılan gebelik şeylerini görünce şüphe etmeden duramıyorum maydonoz suyu içsem mı
Temas etmesi onemli degil heleki zevk suyunun. Icine sperm girmesi lazım kendini rahat birak biraz tavsiyemÖyle mi diyorsun ya o zevk suyu vajinama temas ettiyse çok büyük korku içindeyim 20 21 günde bir adet oluyorum ben ama gecikti dün olmam gerekti hâlâ olmadım hoff
Öyle mi diyorsun ya kuruntu yapıyorumdur değil miSaglik ocagina gidip söktürücü de alabilirsin yarin da olmazsan kendini strese sokma rahatlamaya calis emin ol hamile degilsindir
İşte içime sperm girmesinden korkuyorum ben ya girdiyse diye arka taraftan geldiğini hissettim çünküTemas etmesi onemli degil heleki zevk suyunun. Icine sperm girmesi lazım kendini rahat birak biraz tavsiyem
Evet fazlasıyla kuruntu yapiyorsun benceÖyle mi diyorsun ya kuruntu yapıyorumdur değil mi
Tarihe gecersin ozaman ne diyim insaAllah girmemiştirİşte içime sperm girmesinden korkuyorum ben ya girdiyse diye arka taraftan geldiğini hissettim çünkü
Bu halde bile güldürdün cidden sağolTarihe gecersin ozaman ne diyim insaAllah girmemiştir
Hamile değilimdir değil mi içe boşalma olmadı yani ama adet sancıları ile hamilelik belirtileriyle benzermiş ve adetimin dün olması gerekti şu an adet ağrısı gibi ağrım da var offffHep stresten cnm korkma..
Bugün yarın olursun..Hamile değilimdir değil mi içe boşalma olmadı yani ama adet sancıları ile hamilelik belirtileriyle benzermiş ve adetimin dün olması gerekti şu an adet ağrısı gibi ağrım da var offff
Hay gözünü öpeyim boşa telaştır demi ya çünkü adetim hep aynı zamanda olur bu ay stresli geçti biraz ama yani nişanlımla da böyle bisey yaşayınca arka kısmından bi boşalma olunca internetten okudum doktorlar falan gecikme olursa test yaptırım diyorlar bende de gecikince çok kötü oldumÇocuk için uğrayaşanların inanılmaz güldüğü mesajlarah be bacim keske o kadar kolay olsa bunun olma ihtimali %0000000.1 dir heralde anca merak etme stresten gecikiyodur mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?