• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalır mıyım?

Gizliyimgizli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
60
13
3
28
Nişanlımla birlikteyken nişanlım arkadan boşaldı daha doğrusu zevk suyu mu yoksa boşalma mı bilmiyorum vajina kısmıma geldi mı gelmedi mi bilmiyorum ama kalkıp sildim ve yıkadım 21 günde bir adet oluyorum ve adetimin 4. Günüydü çok korkuyorum gebe kalır mıyım vajina girişine gelmiş olabilir mi bugün adet olmam gerekti kasıklarımda ağrı var ama daha olmadım lütfen aydınlatır mısınız

Adet günü yumurtlama olmuyor genelde milyonda bir denk gelecekte o şu içine kacacakta olacak biz evliyiz geri çekilme ile illaki zevk suyu kaçıyordur içine ama ben kalmadım hamile:işsiz:

Evet bu ay çok üzüntülü bir aydı benim için Ama gene de internette yazılan gebelik şeylerini görünce şüphe etmeden duramıyorum maydonoz suyu içsem mı
Saglik ocagina gidip söktürücü de alabilirsin yarin da olmazsan kendini strese sokma rahatlamaya calis emin ol hamile degilsindir😘

Öyle mi diyorsun ya o zevk suyu vajinama temas ettiyse çok büyük korku içindeyim 20 21 günde bir adet oluyorum ben ama gecikti dün olmam gerekti hâlâ olmadım hoff
Temas etmesi onemli degil heleki zevk suyunun. Icine sperm girmesi lazım kendini rahat birak biraz tavsiyem

Bence %99,9 değilsin şuan adet olmayı beklediğin için olmuyosun bir iki gün geçebilir bence normal canım :)

Çocuk için uğrayaşanların inanılmaz güldüğü mesajlar 😅😅😅 ah be bacim keske o kadar kolay olsa 😅 bunun olma ihtimali %0000000.1 dir heralde anca merak etme stresten gecikiyodur mumkun degil
Hay gözünü öpeyim boşa telaştır demi ya çünkü adetim hep aynı zamanda olur bu ay stresli geçti biraz ama yani nişanlımla da böyle bisey yaşayınca arka kısmından bi boşalma olunca internetten okudum doktorlar falan gecikme olursa test yaptırım diyorlar bende de gecikince çok kötü oldum

Back