gebe kalanlar (ilaçlarla ilgili) cevaplıyabilirlermii

tutkuum

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
36
0
ben 6 haftalık (allaha binlerce kez çok şükür)(rabbim isteyen herkese versin)tüp bebek yaptırarak gebeyim bana ilaçlarına devam etmemi söyledi doktor 2 hafta daha.ben günde bi tane yarım folbiol , cylo progynova , ecopirin , crinone jel, bide gün aşırı prosteron iğne vuruluyorum.benim gibi bu ilaçları kullanan oldumu aranızda ben bunları daha ne kadar içiçem bilgisi olan varmı

canım arkadaşım ilaçlar çok önemli.bu ilaçları doktorun söylemeden kesinlikle kesmemelisin.yaklaşık olarak 12 haftalığa kadar kullancaksın.bazılarını gebeliğin sonuna kadarda devam etceksin.gelecek muayeneye kadar ilaçlarına devam et.muayenede de ilaçlarını doktoruna mutlaka hatırlat.bu arada gebeliğin hayırlı olsun.

ecoprini halen kullanıyorum, ileri gebelik haftalarına kadar kullanılacak sanırım, progestanı ben kapsül olarak kullandım 3 ay boyunca, sonra bıraktırdılar, folicasidi de 3 ay sonunda bıraktım, onun yerine içinde folic asid de bulunan demir ilacına başladım

Canım ben tüp yaptırmadım ama doktor sana tüp prosedürü uygulayacağım dedi.
Ben günde 1 folbiol,1 bebe aspirini,1 elevit vede 1 progestan jel kullanıyorum.
Doktorum sanırım 3. aydan sonra folbiol,progestan ve aspirini bıraktırcak.

Ne diyosa doktor onu yap bencede.Bende ilk başta çok sordum jeli kullanmasam mı diye.Ama burdaki arkadaşlar çok uyardılar illa kullan diye.Bence sende kullan ne dediyse doktorun.

ben 6 haftalık (allaha binlerce kez çok şükür)(rabbim isteyen herkese versin)tüp bebek yaptırarak gebeyim bana ilaçlarına devam etmemi söyledi doktor 2 hafta daha.ben günde bi tane yarım folbiol , cylo progynova , ecopirin , crinone jel, bide gün aşırı prosteron iğne vuruluyorum.benim gibi bu ilaçları kullanan oldumu aranızda ben bunları daha ne kadar içiçem bilgisi olan varmı

Canım ben 12. haftamdayım hala kullanıyorum ilaçları iğne hariç.Önümüzdeki hafta randevum var sanırım o zaman değişecek ilaçlarım.

X