- 1 Temmuz 2019
- 96
- 64
- 18
- 31
- Konu Sahibi cocostarpasta
-
Ben dde aynı konudan müzzdariipim beklemedeyim yorum okumaya geldimMerhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
C life falan varmış bilen var mı
Bende sizin gibiydim Testlerle takip ettim aylarca hatta bikaç yıl.. Fakat sorun sadece sizde olmayabilir.. Eğer sizde bi problem çıkmadıysa KESİNLİKLE eşinizin de muayene olması ve sperm testi vermesi şart...Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Ama testte yumurtlama görmüyorum ki sorun bende. Yumurtlama görsem de olmuyo desem eşimde dicem problemBende sizin gibiydim Testlerle takip ettim aylarca hatta bikaç yıl.. Fakat sorun sadece sizde olmayabilir.. Eğer sizde bi problem çıkmadıysa KESİNLİKLE eşinizin de muayene olması ve sperm testi vermesi şart...
Bekleyerek zaman kaybetmeyin bence tavsiyemdir.
Sadece bir testle kendine tanı koyamazsın..Yumurtlama takibini doktorun yaparsa o diyebilir yumurtan gelişmiyor yada çatlamıyor diye...Belkide test yapmadığın günlerde yumurtluyor da olabilirsin bilemezsin oyuzden en iyi garanti doktor kontrolunde olmak ..Ama testte yumurtlama görmüyorum ki sorun bende. Yumurtlama görsem de olmuyo desem eşimde dicem problem
Bende 2 yıldır gebe kalamıyorum hiç bir sıkıntımız yok herşey temiz bu ay c-life başladım yeni bıraktım sayılır adet günü mü bekliyorum 7 gün var hayırlısı ileMerhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Yumurtlama görmeyen bir insana nasıl sorun yok denebilir ki? Daha iyi bir doktora gitmeyi dene ve ovulasyon kullandığım halde yumurtlamayı göremedim. Yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum de, bunu genelde özelde yapıyorlar devlette ise insaflı doktora denk gelirsen yaparlar yoksa 1 sene bekle diyorlar.Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Youtube de bir gebenin günlüğü kanalında yumurtlama masajı var mutlaka onu deneyin. Ayrica yumurtlama neden olmuyor bunu araştırın fsh prolaktin ve amh testlerinizi mutlaka yaptırın doktor kontrolünde de yumurtlama takibi yaptirabilirsiniz.Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Merhaba ben Clife ile hamile kaldım ama öncesinde tedavi için klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı pko vardı. Eşimde test verdi onda problem çıkmadı sonra Clife kullandım bence sizde ilk önce doktora bir danışın vücut ne durumda öğreninMerhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
bende ayni durumdayim 3 aydir testte yumurtlama gormuyorum klomene ragmen. Masajlari vs yaptim yine yok olmadi en son bata 1 hafta kala sinirlendim hepsini biraktim bu ay adetimle sifirdan başlayacağım. Bir problemimde yok benimde ayni durumdayiz. Ben ne yasiyorsam yazmissin. Ben biraz araştırdım.. yapacaklarimi yaziyim belki faydasini gorursun.Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Birde canım ben bu ay test yapmak istemiyorum. Dediklerimi yapacağım sadece. Test beni ekstra strese sokuyor olabilir. Stres yumurta kalitesini etkileyen en onemli faktorlerden biri. Bir arkadaş yumurtlama oluyordur ama buyumeden catliyordur o yuzden teste yansimiyordur dedi.Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
Evet bana da öyle dediler yumurta büyümeden çatlıyo olabilir dediler. Test zaten koyulaşıyor ama 1.çizgi kadar koyu olmuyor. Ben şimdi ebru ceylan hanımın kasetlerinden kullanıyordum şimdi de strip şeklini aldım. Sonra takip etmesem mi dedim. Ben sağlık memuruyum. Arkadaşa anlattım böyle böyle diye keten tohumunu iyice öğüt balla karıştır 3 öğün ye dedi. Havuç incir avakado yumurta ye dedi. Olmuyo diye stresleniyoruz ondan olmuyo galiba. Bende adetimi bekliyorum sıfırdan başlıcam. Sen o dediklerini yap ben bunu yapayım haberdar olalım birbirimizden olur mu?Birde canım ben bu ay test yapmak istemiyorum. Dediklerimi yapacağım sadece. Test beni ekstra strese sokuyor olabilir. Stres yumurta kalitesini etkileyen en onemli faktorlerden biri. Bir arkadaş yumurtlama oluyordur ama buyumeden catliyordur o yuzden teste yansimiyordur dedi.
Evet cok sevinirim. Ne yalan soyliyim benim gibi birisinin oldugunu duyunca kendime destek hissettim sizi. Keten tohumum var onuda yapayim bendeEvet bana da öyle dediler yumurta büyümeden çatlıyo olabilir dediler. Test zaten koyulaşıyor ama 1.çizgi kadar koyu olmuyor. Ben şimdi ebru ceylan hanımın kasetlerinden kullanıyordum şimdi de strip şeklini aldım. Sonra takip etmesem mi dedim. Ben sağlık memuruyum. Arkadaşa anlattım böyle böyle diye keten tohumunu iyice öğüt balla karıştır 3 öğün ye dedi. Havuç incir avakado yumurta ye dedi. Olmuyo diye stresleniyoruz ondan olmuyo galiba. Bende adetimi bekliyorum sıfırdan başlıcam. Sen o dediklerini yap ben bunu yapayım haberdar olalım birbirimizden olur mu?
Herşeyi bi anda yapma zarar verebilir belki. İlaçla bitkiler etkileşim yapar falan. Ben hiç ilaç kullanmadım şu ana kadar folik asit dışında ama yüzde 90 stresden olmadığını düşünüyorum. Eşine test yaptır diyenler falan var ben yumurtlamadım ki adamı nasıl sorun sende olabilir diyim. Senle iletişimde kalalımEvet cok sevinirim. Ne yalan soyliyim benim gibi birisinin oldugunu duyunca kendime destek hissettim sizi. Keten tohumum var onuda yapayim bendeartik ne duyarsam yapayim kafasina girdim. Klomende kullanacagim bu ay. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Benim esimede doktor test yaptirsin dedi ama ben yumurtlamadim ki, sorun net sekilde bende gözüküyor şuanda. Bir yumurtlayalim deneyelim olmazsa oyle test yaptirir eslerimiz.
Evet evet yumurtlasakta olmasa neyse. Dogru diyorsun. Ben dediklerimi yapayım faydasini goruruz insallahHerşeyi bi anda yapma zarar verebilir belki. İlaçla bitkiler etkileşim yapar falan. Ben hiç ilaç kullanmadım şu ana kadar folik asit dışında ama yüzde 90 stresden olmadığını düşünüyorum. Eşine test yaptır diyenler falan var ben yumurtlamadım ki adamı nasıl sorun sende olabilir diyim. Senle iletişimde kalalım
Aa bendeEvet evet yumurtlasakta olmasa neyse. Dogru diyorsun. Ben dediklerimi yapayım faydasini goruruz insallahbende hemsireyim bu arada
İnsallah guzel haberlerle tekrar konuşuruz, takipte kalalımAa bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?