• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Clife ı 2 aydır kullanıyorum ve ayda iki kere yumurtlama görüyorum kesinlikle tavaiye ederim şnstagram sayfasında gelin yorumlara bakabilirsiniz brnde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım gerçekten işe yaradığını yumurtlamamın ıkı kere oldugunda anladım

Arkadaşlar size önerim testere dişli aslan pençesi internetten araştırın ibrahim saracoglunun tarifi ve bütün kadin hastalıklarına iyi geliyor ne icin kullanirsan kullan tamamen kadinlarin hastalığı icin yaratmış sanki rabbim ve bu otu kullanip birkaç ayda hamile kalan o kadar insan varki emin olabilirsiniz denemekten zarar gelmez onca kimyasal ilaçtan daha iyidir ben kendimde hic umudum yokken bu otla hamile kaldım ve sizede tavsiye ederim anne baba okmak isteyen herkese Allah o duyguyu yaşatsın inşallah deneyin sonuç aldiktan sonra sizden sadece bana dua etmenizi istiyorum hepimizin sıkıntısı var mutlaka herkesin benimde var sıkıntılarımdan kurtulmam icin dua istiyorum sizden şimdiden Allah razi olsun inşallah hemen hamile kalırsınız

Bende iki senedir kalamıyorum akışına bıraktım son iki üç ay düşünmüyorum bile. birçok test yapıldı eşime de banada stres de kalmadı istek de zaten artık hiç takmıyorum diyebilirim resmen çıkarmış gibiyim kafamdan folik asit d vitamini hiçbirini kullanmıyorum nereye varcak sonu bakalım

Bende iki senedir kalamıyorum akışına bıraktım son iki üç ay düşünmüyorum bile. birçok test yapıldı eşime de banada stres de kalmadı istek de zaten artık hiç takmıyorum diyebilirim resmen çıkarmış gibiyim kafamdan folik asit d vitamini hiçbirini kullanmıyorum nereye varcak sonu bakalım
Hic birsey yapmayın birkac ay dr gitmeyin gitmeyin bisey kullanmayin sadece aslan pençesi otunu alin aktardan 2 ay düzenli kullanin ve düzenli ilişkiye girin ve akışına bırakın strese girmeyin eger sorun esinizle alakali degilse sizinle alakaliysa inaninki olur kendiliğinden olur

Doktora gidin önce..adetin 2 veya 3. günü hormonlara baktırın rahim filmi çektirin mutlaka bende çok kullandım aslan pençesi vitamin rahim filmi çekilince hamile kaldım birde tiroidim 5 di ilaca başlamıştım az yükselmesi bile etkiliyor

Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
C life falan varmış bilen var mı
Sen adetin 10, 12, 14, 16ci gunlerinde ultrasonla yumurtanin gelisimini izle. Herhangi biz zamanda gidersen kistin yok olmasi ya da hic buyumemesi gibi seylerle hersey normal gibi gele bilir sana. Duzenli adet oluyor musun?yumurtlama yoksa hamileliğe engel demek ki var. O yuzden ilk once kuste mi donusuyor yumurtlama oluyor mu diye ultrasonda takip et

Sen adetin 10, 12, 14, 16ci gunlerinde ultrasonla yumurtanin gelisimini izle. Herhangi biz zamanda gidersen kistin yok olmasi ya da hic buyumemesi gibi seylerle hersey normal gibi gele bilir sana. Duzenli adet oluyor musun?yumurtlama yoksa hamileliğe engel demek ki var. O yuzden ilk once kuste mi donusuyor yumurtlama oluyor mu diye ultrasonda takip et
Adetim düzenli oluyor. Kiste dair bir belirtim yok. Ben yumurtanın oluşup büyümeden çatladığını düşünüyorum. Benim yanlarım hep soğuk ondan da olur mu bilemiyorum

Adetim düzenli oluyor. Kiste dair bir belirtim yok. Ben yumurtanın oluşup büyümeden çatladığını düşünüyorum. Benim yanlarım hep soğuk ondan da olur mu bilemiyorum
Testler bile tam dogruyu gostermez. Mesela bende pik olduğu ay buyuyup çatlamamişdi 35 mm kiste dondu. Halbuki twstle buyuyup çatladiğini gormuşdum. Ultrasonda ama oyle olmadiğini. O yuzden bir ay ultrasonda gidiwi izle. Bak bakalim neler oluyor yumurtaliklarda

Doktora gidin önce..adetin 2 veya 3. günü hormonlara baktırın rahim filmi çektirin mutlaka bende çok kullandım aslan pençesi vitamin rahim filmi çekilince hamile kaldım birde tiroidim 5 di ilaca başlamıştım az yükselmesi bile etkiliyor
Doktora gittik yapilmasi gereken herşey yapıldı sonuç? Bir sorun yok!!! Rahim filmi hormonlar sperm yumurta herşey çok güzel! Ama olmuyor nesi normal herşeyin anlamıyoruz bulamıyorlar sorunu sonra tüp bebek aşılama. Ha tabi onun da tutmama ihtimali varmış ölme eşşeğim ölme

Hic birsey yapmayın birkac ay dr gitmeyin gitmeyin bisey kullanmayin sadece aslan pençesi otunu alin aktardan 2 ay düzenli kullanin ve düzenli ilişkiye girin ve akışına bırakın strese girmeyin eger sorun esinizle alakali degilse sizinle alakaliysa inaninki olur kendiliğinden olur
Kafamda yok dediğim gibi düşünmüyorum tekrar aklıma düşünce deneyeceğim teşekkürler

C
Merhaba uzun süre sonra gene geldim ve halen gebe değilim. Bu süreçte yumurtlama testi yaptım 3 ay oldu. Bu testle kendimi takip ettim fakat yumurtlama görmüyorum arkadaşlar. Muayene oldum kist yok, gebeliğe engel yok dedi ama gebe kalamıyorum. Yumurtlama için neler yapabilirim?
C life kullandım iki ay. Hiçbir yararını görmediğim gibi adet düzenimi de bozdu

Testler bile tam dogruyu gostermez. Mesela bende pik olduğu ay buyuyup çatlamamişdi 35 mm kiste dondu. Halbuki twstle buyuyup çatladiğini gormuşdum. Ultrasonda ama oyle olmadiğini. O yuzden bir ay ultrasonda gidiwi izle. Bak bakalim neler oluyor yumurtaliklarda
Adet olayım geçsin gidicem dr a tekrardan. Zor ve uzun bir süreç değildir de test yanıltıyordur umarım

Herşeyi bi anda yapma zarar verebilir belki. İlaçla bitkiler etkileşim yapar falan. Ben hiç ilaç kullanmadım şu ana kadar folik asit dışında ama yüzde 90 stresden olmadığını düşünüyorum. Eşine test yaptır diyenler falan var ben yumurtlamadım ki adamı nasıl sorun sende olabilir diyim. Senle iletişimde kalalım 😊
Canım yanlış düşünüyorsun bence inşallah sorun yoktur biz kadınlar nedense ilk önce biz üstleniyoruz bizde sorun var diye ben senin gibi düşündüm hep ben gittim pko felan çıktı ama sonuçta tedavisi olmayan bişey değil 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ikinci denememde 3 tane yumurtam vardı aşılama yaptık olmadı tedaviye de yanıt veriyor vücudum yumurtam felan gelişiyor çatlıyor eşim tahlil verdi benim doktorumun önerisi ile ondada sorun varmış meğersem ve tedavisi 3 ay ilaç verdi doktoru spermler kendini 3 ayda topluyormuş üroloji ye gidip bi sperm tahlili baktıracak hepsi bu ki biz nelere katlanıyoruz jinekolojik muayenesi rahim filmi aşılaması

Canım yanlış düşünüyorsun bence inşallah sorun yoktur biz kadınlar nedense ilk önce biz üstleniyoruz bizde sorun var diye ben senin gibi düşündüm hep ben gittim pko felan çıktı ama sonuçta tedavisi olmayan bişey değil 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ikinci denememde 3 tane yumurtam vardı aşılama yaptık olmadı tedaviye de yanıt veriyor vücudum yumurtam felan gelişiyor çatlıyor eşim tahlil verdi benim doktorumun önerisi ile ondada sorun varmış meğersem ve tedavisi 3 ay ilaç verdi doktoru spermler kendini 3 ayda topluyormuş üroloji ye gidip bi sperm tahlili baktıracak hepsi bu ki biz nelere katlanıyoruz jinekolojik muayenesi rahim filmi aşılaması
Erkeklik gururlarına yediremiyorlar nedense. Hep kendimizde arıyoruz doğru söylüyorsun.. Nelere katlanıyoruz birde

Erkeklik gururlarına yediremiyorlar nedense. Hep kendimizde arıyoruz doğru söylüyorsun.. Nelere katlanıyoruz birde
Aynen öyle canım benim durumuma düşme diye söylüyorum onun psikolojisi bozulmasın diye sorun bende dedim 2 yıldır sonra baktım laf felan sokuyor bana çocuk konusu açıldıkça ben elimden geleni yapıyorum felan dedi sorunun büyüğü kendinde çıktı ha keşke çıkmasaydı çünki onun doktora gitmesi tahlil vermesi bile bana sıkıntı oluyor inşallah sizde sorun çıkmaz ama günümüzde malesef sorun oluyor

Doktora gittik yapilmasi gereken herşey yapıldı sonuç? Bir sorun yok!!! Rahim filmi hormonlar sperm yumurta herşey çok güzel! Ama olmuyor nesi normal herşeyin anlamıyoruz bulamıyorlar sorunu sonra tüp bebek aşılama. Ha tabi onun da tutmama ihtimali varmış ölme eşşeğim ölme
Allah yardımcınız olsun

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR KIZLAR SİZE HİKAYEMİ BAŞTAN ANLATMAK İSTİYORUM . 1 SENE ÖNCE GEBELİK PLANLAMASI İÇİN DOKTORA GİTTİM MUAYENE OLDUM DR HİÇ BİR PROBLEM OLMADIĞINI VE VÜCDUMUN GEBELİĞE HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ 1 SENEDİR KORUNMUYORUM AMA HAMİLE KALAMIYORUM BU 1 SENE İÇİNDE 2 3 KEZ FARKLI DR LARA GİTTİM VE ONLARDA Bİ PROBLEM OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE EŞİME SPREM TESTİ YAPTIRDIK SONUÇLARI HEMEN SİZİNLE PAYLAŞAYIM
Hacim 3 ml
Sayı 8 10^6/ml
Renk OPAK
Vizkozite NORMAL
Likefaksiyon 0
Aglütünasyon 0
Agregasyon 0
Lökosit 1 10^6/ml
Eritrosit 4 10^6/ml
Döküntü VAR
Ph >7
Hareketli % 35
A-İleri Hızlı Hareket % 10
B-İleri Hareket % 15
C-Yerinde Hareket % 10
Hareketsiz % 65
Normal Form % 2
A-Makrosefali % 10
B-Mikrosefali % 6
C-Dublikasyon % 0
D-Pinhead % 5
E-Pyrform % 25
F-Valisol % 10
G-Serbest Baş % 4
Boyun Anamolileri % 25
A-Çift Kuyruk % 0
B-Kısa Kuyruk % 4
C-Kıvrık Kuyruk % 7
Stoplazmik Droplet % 2
EŞİMİN SPERM TESTİ SONUÇLARI BÖYLE ÇIKTI BİLEN VARSA YORUMLAYABİLİR Mİ ?
BİDE BANA HİÇ BİR DR HGS ÇEKELİM DEMEDİ TÜPLERİM TIKALI OLABİLİR Mİ ?
NE YAPMALIYIM FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
RABBİM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
KIZLAR BU ARADA BU 1 SENE BOYUNCA ÇOK KG ALDIM ŞUAN 1.75 BOYUNDA 95 KG YİM 1 SENE ÖNCE 85 KİLOYDUM

Merhaba ben Clife ile hamile kaldım ama öncesinde tedavi için klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı pko vardı. Eşimde test verdi onda problem çıkmadı sonra Clife kullandım bence sizde ilk önce doktora bir danışın vücut ne durumda öğrenin
Merhabaa, bende 1,5 senedir cocuk istiyorum ama nasip olmadi malesef. 2 aydir femara ve catlatma ignesi kullandik bu ayda tutmadi bugun regl oldum. Bu onunuzdeki ay sehir disinda olucam esimden ayri o yuzden bu ayi degerlendiremicez pek 2 hafta. Donunce asilama icin hazirlanalim dedi doktorum, hafif pko varmis bende. Diyorum asilamaya gecmeden bide clife macunmu denesem 🙈 hicbiseyden umudum kalmadi artik 😩 rahim filmide cekildim bu ay ..

Yumurtlama göremiyorsan polikistik over olabilir
Yumurtlama görene kadar devam etmelısını çok uzun zaman sonra bir kere yumurtlama gorup hamıle kalan var
Pco için se ilaç tedavisi başlıyorlar bildiğim kadarıyla

Back