Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR KIZLAR SİZE HİKAYEMİ BAŞTAN ANLATMAK İSTİYORUM . 1 SENE ÖNCE GEBELİK PLANLAMASI İÇİN DOKTORA GİTTİM MUAYENE OLDUM DR HİÇ BİR PROBLEM OLMADIĞINI VE VÜCDUMUN GEBELİĞE HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ 1 SENEDİR KORUNMUYORUM AMA HAMİLE KALAMIYORUM BU 1 SENE İÇİNDE 2 3 KEZ FARKLI DR LARA GİTTİM VE ONLARDA Bİ PROBLEM OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE EŞİME SPREM TESTİ YAPTIRDIK SONUÇLARI HEMEN SİZİNLE PAYLAŞAYIM
Hacim 3 ml
Sayı 8 10^6/ml
Renk OPAK
Vizkozite NORMAL
Likefaksiyon 0
Aglütünasyon 0
Agregasyon 0
Lökosit 1 10^6/ml
Eritrosit 4 10^6/ml
Döküntü VAR
Ph >7
Hareketli % 35
A-İleri Hızlı Hareket % 10
B-İleri Hareket % 15
C-Yerinde Hareket % 10
Hareketsiz % 65
Normal Form % 2
A-Makrosefali % 10
B-Mikrosefali % 6
C-Dublikasyon % 0
D-Pinhead % 5
E-Pyrform % 25
F-Valisol % 10
G-Serbest Baş % 4
Boyun Anamolileri % 25
A-Çift Kuyruk % 0
B-Kısa Kuyruk % 4
C-Kıvrık Kuyruk % 7
Stoplazmik Droplet % 2
EŞİMİN SPERM TESTİ SONUÇLARI BÖYLE ÇIKTI BİLEN VARSA YORUMLAYABİLİR Mİ ?
BİDE BANA HİÇ BİR DR HGS ÇEKELİM DEMEDİ TÜPLERİM TIKALI OLABİLİR Mİ ?
NE YAPMALIYIM FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
RABBİM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
KIZLAR BU ARADA BU 1 SENE BOYUNCA ÇOK KG ALDIM ŞUAN 1.75 BOYUNDA 95 KG YİM 1 SENE ÖNCE 85 KİLOYDUM
Normal yapı az ileri hareket yavas bunlarn üzerine araştırmalar yapın

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR KIZLAR SİZE HİKAYEMİ BAŞTAN ANLATMAK İSTİYORUM . 1 SENE ÖNCE GEBELİK PLANLAMASI İÇİN DOKTORA GİTTİM MUAYENE OLDUM DR HİÇ BİR PROBLEM OLMADIĞINI VE VÜCDUMUN GEBELİĞE HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ 1 SENEDİR KORUNMUYORUM AMA HAMİLE KALAMIYORUM BU 1 SENE İÇİNDE 2 3 KEZ FARKLI DR LARA GİTTİM VE ONLARDA Bİ PROBLEM OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE EŞİME SPREM TESTİ YAPTIRDIK SONUÇLARI HEMEN SİZİNLE PAYLAŞAYIM
Hacim 3 ml
Sayı 8 10^6/ml
Renk OPAK
Vizkozite NORMAL
Likefaksiyon 0
Aglütünasyon 0
Agregasyon 0
Lökosit 1 10^6/ml
Eritrosit 4 10^6/ml
Döküntü VAR
Ph >7
Hareketli % 35
A-İleri Hızlı Hareket % 10
B-İleri Hareket % 15
C-Yerinde Hareket % 10
Hareketsiz % 65
Normal Form % 2
A-Makrosefali % 10
B-Mikrosefali % 6
C-Dublikasyon % 0
D-Pinhead % 5
E-Pyrform % 25
F-Valisol % 10
G-Serbest Baş % 4
Boyun Anamolileri % 25
A-Çift Kuyruk % 0
B-Kısa Kuyruk % 4
C-Kıvrık Kuyruk % 7
Stoplazmik Droplet % 2
EŞİMİN SPERM TESTİ SONUÇLARI BÖYLE ÇIKTI BİLEN VARSA YORUMLAYABİLİR Mİ ?
BİDE BANA HİÇ BİR DR HGS ÇEKELİM DEMEDİ TÜPLERİM TIKALI OLABİLİR Mİ ?
NE YAPMALIYIM FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
RABBİM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
KIZLAR BU ARADA BU 1 SENE BOYUNCA ÇOK KG ALDIM ŞUAN 1.75 BOYUNDA 95 KG YİM 1 SENE ÖNCE 85 KİLOYDUM
Ayrıca lokosıt demek enfeksiyon demek bu enfeksiyon da şekli bozuyor belkide antibiyotık gibi bir ilaçla bu şekil bozkluğu düzeleblir ürolojı dr bunları sorun mutlaka

Merhabaa, bende 1,5 senedir cocuk istiyorum ama nasip olmadi malesef. 2 aydir femara ve catlatma ignesi kullandik bu ayda tutmadi bugun regl oldum. Bu onunuzdeki ay sehir disinda olucam esimden ayri o yuzden bu ayi degerlendiremicez pek 2 hafta. Donunce asilama icin hazirlanalim dedi doktorum, hafif pko varmis bende. Diyorum asilamaya gecmeden bide clife macunmu denesem 🙈 hicbiseyden umudum kalmadi artik 😩 rahim filmide cekildim bu ay ..
Merhaba rahim filmi bana da önermişti doktorum ben Clife olumsuz olursa öyle deyeceketim çünkü Clife düzenli kullanım çok önemli sanırım 4 ay kadar kullanmak lazım bi de rahim filminden sonra ki 3 ay da şansın çok yüksek iyice araştır inanarak kullan ki faydası olsun inşallah ben çok memnun kaldım

Vitamin değerlerine kesinlikle baktır eşli olarak özellikle d vitamini.. Bir ark sadece d vit yukselterek gebe kaldı.. Bununla ilgili makalelerde var.. Yumurtalama için en azından bir ay kadın doguma gidip hastanede takibini yaptır kendiliğinden çatlıyor mu öğrenmiş olursun
Adetin 3.günü yapılan lh fsh birkac test var onları yaptır. Ultrason yeterli değil cunku
Kilo varsa ver..troid hormonlarına muhakkak baktır. Troid yuksekse gebe kalmak zorlasıyor..
Gene olmazsa eşine spermiyogram ve testis doppler yapılması lazım. Değerler düşük mü varikosel varmı bakılır
Yine sorun yoksa rahim filmi çekilmen lazım tüpler kapalımı iltihap var mı şekil bozukluğu varmı bakılması lazım. Agrısız çekim için c kollu cihazı olan merkezi sec İstanbuldaysan özellikle echomar ı tavsiye ederim sıfır acısız
Şimdiden yazayım not alırsn diye umarım gerek kalmaz
Dogal beslenme egzersiz onemli ve folik asit şimdiden basla
Merhaba. Doktorum d vitamini ve gebe kalma arasında bağıntı yok dedi. Özellikle sordum. Benimde d vit çok düşük bu hafta başlayayım bende belki vesile olur 🤲

dr. 20 gün sonra tekrar sperm testi istedi . neler yapabiliriz tavsiye verebilirmisiniz ?
Keçiboynuzu kaynatın 5 _6 adet suda kaynatın suyu çkacak o suyu eşinize içirin her gün bir çay bardagı kdr içsin. Çaksır suyu var onu alablirsinz aktardan üzerinde kullanmı yazıyo

bende ayni durumdayim 3 aydir testte yumurtlama gormuyorum klomene ragmen. Masajlari vs yaptim yine yok olmadi en son bata 1 hafta kala sinirlendim hepsini biraktim bu ay adetimle sifirdan başlayacağım. Bir problemimde yok benimde ayni durumdayiz. Ben ne yasiyorsam yazmissin. Ben biraz araştırdım.. yapacaklarimi yaziyim belki faydasini gorursun.
ari sutu bal polen propolis karisimi yumurtayi cok guzel büyütüyormuş. Koenzim Q10da cok iyiymis. Ben bu ay balli karisimi ve koenzim kullanacagim. Birde omega 3 tabiki insalah görürüz..
Seninle daha önce yazismistik. Ben de masaj yapsam da yumurtlama görmüyordum. Ama bu ay klomen ve masajı yaptım 20 mm bir yumurtam oldu. Şöyle ki ben masaj yaparken biraz yukarı yapıyormuşum yumurtalıklar tam nerede onu internetten araştırdım. Tam kasık çizgisinin olduğu yerdeymiş yani elimizi kalp yapınca işaret parmağımızı kırdığımız yer oluyor. Ebru Ceylan işaret parmağınızın gösterdiği yer diyordu ben o yüzden biraz daha yukarı yapıyordum. Masajın etkisi var mı bilmiyorum tabi klomen de kullandım sonuçta. Bir de ben senin o dediklerini yaptim arı sütü polen hatta propolis aka fayda görmedim. İnşallah sana fayda eder herkes aynı değil ama lh değerin yüksekse arı ürünlerini kullanmada dikkatli ol. Lh değerin kaç biliyor musun? Benim bir de östrojen biraz düşüktü o da büyümesine engel oluyormuş ama son tahlilimde e2 iyi çıktı. Onu da yükseltmek için birşeyler yaptım etkili oldu sanırım

Evet bana da öyle dediler yumurta büyümeden çatlıyo olabilir dediler. Test zaten koyulaşıyor ama 1.çizgi kadar koyu olmuyor. Ben şimdi ebru ceylan hanımın kasetlerinden kullanıyordum şimdi de strip şeklini aldım. Sonra takip etmesem mi dedim. Ben sağlık memuruyum. Arkadaşa anlattım böyle böyle diye keten tohumunu iyice öğüt balla karıştır 3 öğün ye dedi. Havuç incir avakado yumurta ye dedi. Olmuyo diye stresleniyoruz ondan olmuyo galiba. Bende adetimi bekliyorum sıfırdan başlıcam. Sen o dediklerini yap ben bunu yapayım haberdar olalım birbirimizden olur mu?
Östrojenin düşükse keten tohumu iyi gelir evet ben geçen ay keten tohumunu baya tükettim östrojeni yükselten başka şeyler de tükettim östrojen yani e2 23' ten 44' e yükseldi ve kendimde farkettim yükseldiğini çok yüksek olması da iyi değil ama düşük olunca da yumurta büyümüyor

kızlar adetimin 4. gününde estradiol östrojen hormonum 20 çıktı . ref değerlere göre kötü görünüyor. doktor kötü değil dedi. benim içime sinmedi

kızlar adetimin 4. gününde estradiol östrojen hormonum 20 çıktı . ref değerlere göre kötü görünüyor. doktor kötü değil dedi. benim içime sinmedi
Doktorunu dinle bence, doktorun en dogrusunu bilir. İnternetten arastirinca cok psikoloji bozuluyor

Back