Yaşın küçük canım öncelikle stres yapma. Eşin de doktora göründü mü?Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin 1 yılı geçti çocuk sahibi olmak istiyoruz doktora gittim bu ay hsg filmi çektirdim özelde 680 TL tüplerim açık yumurta sayım iyi sadece 1 tane polipim var onuda istersen alırız dedi onunda fiyatı 600 TL çocuk olması için çok engel değil diyor alırız olmazsa aşılama yaparız diyor yaşım 25 eşim 33 biraz bekleyelim diyoruz belki normal yolla olur diyoruz ama bu ay hasta oldum ve 10 gün önce yine tutmadı bu ay siz olsanız biraz bekler misiniz
Sizde de varmıydı polipPolibi aldir ve bi 6 ay daha bekle derim.ben hsg cektirdikten 2 ay sonra hamile kalmistim.yasinda kücük daha cok erken.
Hayir yoktu.Sizde de varmıydı polip
Evet gözüktü onda herşey normla çıktıYaşın küçük canım öncelikle stres yapma. Eşin de doktora göründü mü?
Gözüktü sıkıntı yok ondaYaşın küçük canım öncelikle stres yapma. Eşin de doktora göründü mü?
Slm canlar bizim her şey normal olduğu halde 7 ay sonra hamile kaldimArkadaşlar lütfen bana bi akıl verin 1 yılı geçti çocuk sahibi olmak istiyoruz doktora gittim bu ay hsg filmi çektirdim özelde 680 TL tüplerim açık yumurta sayım iyi sadece 1 tane polipim var onuda istersen alırız dedi onunda fiyatı 600 TL çocuk olması için çok engel değil diyor alırız olmazsa aşılama yaparız diyor yaşım 25 eşim 33 biraz bekleyelim diyoruz belki normal yolla olur diyoruz ama bu ay hasta oldum ve 10 gün önce yine tutmadı bu ay siz olsanız biraz bekler misiniz
Ovulasyon testleri ile yumurtlama gününü takip edebilirsinGözüktü sıkıntı yok onda
Nasip işteSlm canlar bizim her şey normal olduğu halde 7 ay sonra hamile kaldim
Siz aldırdıktan sonra mı gebe kaldınPolibi aldırın bende de vardı . Çok büyük bir engel değil ama aldırmadan bilemezsiniz . Eşinize de test yapılması gerekiyor
Aldırdıktan yaklaşık 7 ay sonra hamile kaldımSiz aldırdıktan sonra mı gebe kaldın
7 ay bıkmadan usanmadan ümidimizi kesmeden ugrastikNasip iştebiz de istiyoruz kaç aydır hayırlısı....
Onuda denedim canım malesef olmuyrOvulasyon testi yapip birde oyle deneseniz
İsyan ediyorum artık ya7 ay bıkmadan usanmadan ümidimizi kesmeden ugrastik
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Darısı da isteyen herkese olsun inşAllah7 ay bıkmadan usanmadan ümidimizi kesmeden ugrastik
Hayir allahın vardır bi bildigiİsyan ediyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?