Gebe kalamayanlar buraya.....

herşey aslında kafada bitiyo ama gelde yap kafaya takmasak düşünüp stres yapmasak herşey yoluna gircek ama elde değil işte

SELAM KIZLAR BENDE 1,5 YILDAN BERı HAMıLE KALAMIYORUM NEDENıNı BıLMıYORUM ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM :çok üzgünüm:

Ya kızlar bir şey sorucamm.. Benim adetim geçen hafta bitti yani 8 gün olmuşken bugün birdaha kanamam geldi.ilk kez böyle birşey başıma geliyor...anlamadım nedenini..myom var bende onunda etkisi olabilirmi..?

eylülcüm yanaber kızlar işleri toparladım market felanda bitti oturdum.sarıcivciv canım bugün burdasın.eylülcüm bu hafta eşimle hep konuşma yapıp durduk kavga misali.ona çok bozuğum sorma bende vazgeçtim bebek felan yok görsün gününü.yapıp yapıp pişman oluyor varmı böyle bişi ya.çok kızgınım anlıycan,küslüğü sevmediğimi mi kullanıyodu ne?ama bu sefer ters tepti onu.sen neler yapıyosun?

sanki daha önceden duymuştum ben bunu..herşey olabilir canım..
havalardanda olabilir..başka türlü kanamada olabilir...test all evde yap bence
devam ederse doktora görün..
bu aralar çok streslisin..

ah angel cnm neden birbirinizi üzüyorsunuz..zaman bırak arkadaşım..eylül ile ben daha hiç anne olamadık..ozaman adamalrı boşamamız lazım..yapma arkadasım..sabır

Ya kızlar bir şey sorucamm.. Benim adetim geçen hafta bitti yani 8 gün olmuşken bugün birdaha kanamam geldi.ilk kez böyle birşey başıma geliyor...anlamadım nedenini..myom var bende onunda etkisi olabilirmi..?

myom nerden çıktı kız çokmuki kanaman stresten felan bi kaç gün olabilir bekle bakalım stres yapma canım

ah angel cnm neden birbirinizi üzüyorsunuz..zaman bırak arkadaşım..eylül ile ben daha hiç anne olamadık..ozaman adamalrı boşamamız lazım..yapma arkadasım..sabır

canım ya biz kavgayı annesinden dolayı yapıyoruz kendi karışmıyor herşeye beni öne sürüyor bıktım ha.onlar tatil yapıyor ben burda derdini çekiyorum.bende ceza olsun bebek felan yok diyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…