- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.401
Acaba klomen kullanip olmayan ilaci biraktiktan sonra hamile kalanlar var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bi dört gün daha bekle bence lekelenme oluyo muYaklasik 6 gun geciktim canim. Test yapip ta negatifi gormek de istemiyorum
Hayir canim yaa hic biseey yok olmasi mi gerekiyoSen bi dört gün daha bekle bence lekelenme oluyo mu
Yok yani acaba kist mi oluştu diye düşündüm. Ay acaba test mi yapsanHayir canim yaa hic biseey yok olmasi mi gerekiyo
Yaa ama benim polikistik overdan dolayi zaten eskiden beri hic duzenli olmaz ki klomen falan kullaninca duzenli oluyodu. O yuzden cok ikilemde kaldim canimYok yani acaba kist mi oluştu diye düşündüm. Ay acaba test mi yapsan
Ha anladım canım dur bekle biraz bakalımYaa ama benim polikistik overdan dolayi zaten eskiden beri hic duzenli olmaz ki klomen falan kullaninca duzenli oluyodu. O yuzden cok ikilemde kaldim canim
klomen duzenli mi yapiyor adeti •_●bnmde pko var klomen yumurtamin hicbirini gelistrmedi belki dozunh artirr doktorYaa ama benim polikistik overdan dolayi zaten eskiden beri hic duzenli olmaz ki klomen falan kullaninca duzenli oluyodu. O yuzden cok ikilemde kaldim canim
soğan kürü dene canım Saraçoğlu bahsetmişti aç izle istersenkizlar benm pkom var klomen kllandim yumurtamun hicbiri gelismedi cok tembelmis yumurtam 1 yildit istyoz :/
denedim ama bi faydasi olmadi bidr icemiyom midem rahatsiz canmSoğ
soğan kürü dene canım Saraçoğlu bahsetmişti aç izle istersen
Başka şeyler araştıralım senin için.denedim ama bi faydasi olmadi bidr icemiyom midem rahatsiz canm
şuan incir haavuç kuru kullaniyirum bakalim ise yaricak mi :/ sen sogan suyu mu iciyon nezmandr bebek bekliyinBaşka şeyler araştıralım senin için.
Benimde pko var canim kendimi bildim bileli. Klomen yumurtlamama yardimci oluyodu ama tutmadi iste. Doktor 3 ay ara verdi ilaca bu ilk ay hastada olamadimşuan incir haavuç kuru kullaniyirum bakalim ise yaricak mi :/ sen sogan suyu mu iciyon nezmandr bebek bekliyin
İncir kürünü yapabilirsin sende bakBenimde pko var canim kendimi bildim bileli. Klomen yumurtlamama yardimci oluyodu ama tutmadi iste. Doktor 3 ay ara verdi ilaca bu ilk ay hastada olamadim
Canım ben mişuan incir haavuç kuru kullaniyirum bakalim ise yaricak mi :/ sen sogan suyu mu iciyon nezmandr bebek bekliyin
gebelik olabilir mi ¿ kac gun gecti ....umarim gebesindir :) senn neguzel yumurtlamana yardimci olmus brni doktor üniversiteye yonlendirdi :/Benimde pko var canim kendimi bildim bileli. Klomen yumurtlamama yardimci oluyodu ama tutmadi iste. Doktor 3 ay ara verdi ilaca bu ilk ay hastada olamadim
ewet kiz yoksa hamilemisin :)Canım ben mi
Ay keşke canım yaaaaa en son çatlatma iğnesi yaptırdım o da kist oluştu ilaç kullandım dün adetim başladı 5. Günü gel dedi bakalım ne olacakewet kiz yoksa hamilemisin :)