- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.541
en son kasımın 1 inde adet oldum. adetim bittikten 3 gün sonra da başladım. aslında aklımda doktor vardı o ara ama dediğim problemler olunca dedimki kendime sen bismillah de başla Allah büyük... ben soğan kürünün son günleri muhtemelen adet olurum çünkü adet döngüm 23 günde bir olur benim. bir iki gün saptığı olur sadece. Tabi hamiş olmazsam. inşallah adet olmam :)Allahrazi olsu n canim benim insallah . rabbim sanada nasip etsin. En son ne zaman adet oldun ben adetliyken basladim sogan suyuna
inşallah hamilesindir canım. Bilmediğim için yorum yapamıyorum. sadece dua edebiliyorumMerhaba kızlar. Klomen tedavisinin ardından 3 kasımda ovıtrella vuruldum. Bugun idrar testi yaptım negatif çıktı 7 gündür progestan kullanıyorum. Sizcr hamile olma şansım var mı
inşallah hamilesindir canım. Bilmediğim için yorum yapamıyorum. sadece dua edebiliyorum
80 kiloyum cnm. 1 65 boy ama dr um taktı kiloya veremiyorum daCokmu kilolusun canim
Bak simdi doktor hakli olabilir benim arkadasimda hamile kalamiyodu duzenli spora basladi simdi bebegi 7 aylik sende dene boyuna gore kilon cok80 kiloyum cnm. 1 65 boy ama dr um taktı kiloya veremiyorum da
Amin tüm isteyenlere versin rabbim.Insallah adet olmazsin bitanem rabbim o hasreti icinozden cikarsin saglikli evlatlar versin
Genelde çevremde de sorunun bundan olabileceği söyleniyor cnm. İnşallah en kısa sürede verebilirim.Bak simdi doktor hakli olabilir benim arkadasimda hamile kalamiyodu duzenli spora basladi simdi bebegi 7 aylik sende dene boyuna gore kilon cok
amin canım inşallah. cümlemizde inşallahInsallah adet olmazsin bitanem rabbim o hasreti icinozden cikarsin saglikli evlatlar versin
Insallah ben senin yerinde olsam sabah aksam bi saat yururum. Bak bende 70 kilo oldum korkudan kiloda veremiyorhm hamileyimdir diye normal de maydonoz sulari yuruyusler falan yaparim 7 kilo birden aldm yarin kan vericem adetim 2 gun gecikti bu ayda bsy cikmazsa bende baslicamGenelde çevremde de sorunun bundan olabileceği söyleniyor cnm. İnşallah en kısa sürede verebilirim.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. O hamileyimdir diye ümit yok mu kaç aydır ya varsa diye yürüyüş bile yapmıyorum. Biran önce başlıcam inşallah cnm. Şuan bir belirti vs bişi var mıInsallah ben senin yerinde olsam sabah aksam bi saat yururum. Bak bende 70 kilo oldum korkudan kiloda veremiyorhm hamileyimdir diye normal de maydonoz sulari yuruyusler falan yaparim 7 kilo birden aldm yarin kan vericem adetim 2 gun gecikti bu ayda bsy cikmazsa bende baslicam
Bize de haber vermeyi unutma canım. İnşallah kan testi pozitif çıkar.Kasiklarim cok agriyo ve akintim cok fazla var . ade belirtim hic yok bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti yarim emin olmak icin kan vericem
inşallah çok mutlu haberler alırsınInsallah. Gitmeye. Korkuyorum aslinda ama umudum yok huzne ugramaktan skldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?