merhaba..Son adet tarihim 26 temmuz.. ayın 1 inde anestesiziz rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı. bir oğlum var ondan sonra dış gebelik geçirdim.. tam olmayan pco var.. bir ay 32 günde bir ay 37 günde regl oluyorum.. bu ay 37. günde olmayı bekliyordum en geççç..bugün 40. gün ve regl olmadım.. rahim filminden tam 17 gün sonra yumurtlama kanamaası gibi bir şey yaşadım. 17. gün çok(3 damla) 19. gün az oldu.. dedim 32. günlük döngümdeyim.. reglimi de 31. gün bekliyordum ama olmadı. o günden beri gebelik testi yapıyorum idrarda negatif çıkıyor.. en son 2 gün önce test yaptım.. rahim filmi sonrası bu gecikme normal mi? 2 haftadır regl sancısı çekiyorum.. yaşam kalitem bitti sinir stres baş ağrısı.. tam oldu diyorum gidiyorum akıntı geliyor.. benim gibi olan var mı? yardımcı olur musunuz? bu arada rahim filmi öncesi ağrı kesici iğne yaptırdım ve çok az basınç hissettim. 1. seviyede hiç hissetmedim ama doktorum 2. seviyeyi de verdi o zaman patlayacak gibi oldu ama temiz dediği için dayandım. sonrası kanamam çok çok az o gün içinde oldu o kadar o da leke şeklindeydi..