- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 27
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.201
Cok tesekkur ederim canim en iyisi o galiba kimisi sogan kuru dene diyor sence faydasi varmidir ne yapmaliyim duydunmu hic cevrende icen ?Vakit kaybetme doktora git canm erken den yol al tavsiyem bu dua et bol bol rabbim yardım edicektir mutlaka
Bende 11 aylik. Evliyim hic korunmadik hamile kalamiyorum ne yapmaliyim lutfen bi yardimci olun ya
İlk aşama olarak hormon testlerinizi ve esinizin teslerini yaptırın . bazen ufak bi hormon yüksekliği engel olabiliyor . zaten doktor size yol gösterir.
Tesekkur ederim en kisa zamanda gideyim doktora suan adet goruyorum simdimi gitmeliyim daha sonrami
Ben içtim üç ay boyunca hala gebe değilim kimine iyi gelir kimine fayda etmez bence git bi kaç tetkik yaptır eşin ile yumurtlaman hormonların v.s eşinin değerlerine baktırın iyi bir doktor şart nerede yaşıyorsun bilmiyorum araştır git derim sonra bunları denersin ki küçük sorunlarda engel olabilir inşallah bi sorun çıkmaz ben tedavi görüyorum şimdiCok tesekkur ederim canim en iyisi o galiba kimisi sogan kuru dene diyor sence faydasi varmidir ne yapmaliyim duydunmu hic cevrende icen ?
İns ya ben ankarada yasiyorum bildigim tanidigim pek doktorda yok acikcasiBen içtim üç ay boyunca hala gebe değilim kimine iyi gelir kimine fayda etmez bence git bi kaç tetkik yaptır eşin ile yumurtlaman hormonların v.s eşinin değerlerine baktırın iyi bir doktor şart nerede yaşıyorsun bilmiyorum araştır git derim sonra bunları denersin ki küçük sorunlarda engel olabilir inşallah bi sorun çıkmaz ben tedavi görüyorum şimdi
Senin takvimini sevsinler :) maşallah maşallahHormon testleri adetin 2-3 günü yapılıyor. Bu adet geçtiyse normal zamanda git 3. Gün tahlillerini verirsin bi gorusmus olursun doktorla
Canlar ben biraz zor bir dönem geçirdim girmedim pek iyi miyim topluyorum diyelim.
Çatlatma iğnemi vurdum saat on ikide gece :/ bakalım salı aşılama günüm tedbir benden taktir Allah dan bakalım inşallah rabbim nasip etsin bu hayırlı işimi ona bıraktım :?
Canım sağda ve solda yumurtalar ım var sağda üç olduğunu biliyorum gonal f kullandım 75 ml den başladım beşinci gün 37.5 düşürdü boylarını bilmiyorum canım kontrol e gitiğim de iyi oldu düşürdü ğümüz dedi doktor umu çok seviyorum çok iyi inşallah vesile olur hayırlı işime inşallah seninde hayırlı olur işin inşallahNe guzel dedin canim.Rabbim en iyisini en hayirlisini bilendir..ins nasib olur sanada banada isteyen tum kullarinada.amin.bende yumurta takibi yaptircam nasipse.puregon ignelerle.senin neyle oldu buyutme islemi?kac yumurtan oldu ?boylari kac cm ?
Canım sağda ve solda yumurtalar ım var sağda üç olduğunu biliyorum gonal f kullandım 75 ml den başladım beşinci gün 37.5 düşürdü boylarını bilmiyorum canım kontrol e gitiğim de iyi oldu düşürdü ğümüz dedi doktor umu çok seviyorum çok iyi inşallah vesile olur hayırlı işime inşallah seninde hayırlı olur işin inşallah
Yok canım benim durum farklı yumurtalarda sorun yok yanlız tüp rahim sorunu çıktı bende dokuz ünite canım günde bi tane göbekden vurdum dokuz gün toplam dozlarım düşükAmin cnm insallah.kac unite vuruldun peki cnm?bende pko war.senin varmi bole bisiyin?
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Bir an önce doktora gitmelisiniz eger düsük yaptiysanız icinizde parca kalmasın doktora gidin benceMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim 1 yıldır siteyi takip ediyorum benim bi sıkıntım var catladim catlicam 1 yıl önce 3 aylıkken düşük yaptım kürtaj oldumeşimle tekrar bebek yapmaya uğraşıyoruz ve artık benim cinsel istek olayım moralim bozukluğundan gelmiyo. Adetime 2 gün kala beraber olduk her ay duzenli 1 inde oluyordum mart ayi adet 5 günüm geçti ve kanamam oldu parçalar gelmeye başladı ilk defa ölüyorum sancıdan korkudan doktora gitmek istemiyorum düşük yaptın dicek diye ne yapmam gerekiyo bana bi akıl verin arkadaşlar
Çatlatma iğnemi vurdum saat on ikide gece :/ bakalım salı aşılama günüm tedbir benden taktir Allah dan bakalım inşallah rabbim nasip etsin bu hayırlı işimi ona bıraktım :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?