Gebe kalamayanlar buraya.....

tabikii erken dedimyaa daha yaşın çokk gençç işin orasını düşün ya kaç senelerdir bekleyenlar warrr
onlarada haksızlık yapmayalımm dimi

inş bekliyotrum işte şimdilk doktor dedi ama olmıck bişi değil olmadı tüp bebek şansın var tüplerin açık ama erkn daha

bendede poliksitik over var yaklaşık 5 ay önce bi düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum ama bekliyoruz klome ve soğan duyu içiyorum ya kızlar inanın psikolojikmen ben o düşüğe hamile kalmayı inan ama sallama şekilde yaptım yani hiç öncesinde düşünmüyodum bi akşam deneyelim dedik ve tuttu bence yine söylüyorum psikoljikmenkaydirigubbakcemile5

yani tabi yapmıyalım ama biliyomusun erknden ewlenmemin bi nedenide bebekti erken yaşta anne olmak o kadar kulağa hoş geliyorkii bebekleri çok sewerim hele eltimin daha yeni bebeği var gördükçe daha çok istiyorum ama artık beklicem kendime dert yapmıcam öle karar aldım inş beceririm olan eşime oluyor çünkü

kıyamam geçmişş olsunn ama sonuçta hamile kalabiliosun bizde daha tık yokkk yaaaaaaaaaaakafamçokkarıştıbisssde isstiosss ama

doktorlarda dio zate olmas dediğin zamn olmas olur dediğin zamn olur takmayın kafaya diolar

sıkma sen canını desemde nafile dimi herayy deli gibi beklioss umutla acaba hasta olcammı diee önceden ben kızken hep hasta olsamda şu hastalıgım karnımın şişi inse diodum şimdi ise dört gözle olmasın diee bekliom

aa aşk olsun öle ayrım yok bisde ortaya herşey ama yalnız benm syfa hmn mesajları göstermiyor girip çıkmmam gerekiyor gecikiyorum istersenz sorun yok msnye geçlm szcede sorun olmassa toplu konuşma yaparıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…