Gebe kalamayacak mıyım moralim çok bozuk

carmencarmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
72
9
26
Arkadaşlar merhaba ben polikistik Over tanısıyla 1.5 senedir hamile kalamadım. Doktorum bu ay âdet in beşinci gün itibarıyla Gonalf inesine başlattı dört gün 75 mg vurdum bugün doktora kontrol amaçlı gittim ve yumurtalıklarım 8 mm olmus sadece moralim aşırı bozuldu eşimle kart borçlarımız var zaten zor bela ilaçlara para veriyoruz şimdi bana tekrardan üç gün daha 75 mg vurul dedi sizce 8 mm lan yumurta üç gün sonra 75 mg daha vurulup buyur mü yoksa boşa mı para harcayacağım sıkışık olmasak bu kadar Takmam belki de ben hem parayı hem Gebeliği düşünüyorum psikolojim inanılmaz yıpranmış durumda sizce yumurtalıkları büyü mü üç gün daha iğne vurulunca

Evet büyür. Yani bir sorum olacak hormon tahlilleriniz yapıldı mı her şey yolunda mı? Ayrıca Femara kullandınız mı? Gonalf pahalı Femara neredeyse bedava çünkü. Neden o iğneye başlatmış hani aşılama değil tüp bebek değil şu an.

Evet büyür. Yani bir sorum olacak hormon tahlilleriniz yapıldı mı her şey yolunda mı? Ayrıca Femara kullandınız mı? Gonalf pahalı Femara neredeyse bedava çünkü. Neden o iğneye başlatmış hani aşılama değil tüp bebek değil şu an.
Üniversite hastanesine gidiyorum direkt daha hızlı sonuç olur dediler bu yüzden gonalf başlattılar dün 4. Son 75 mg lik iğnemi olup bugün gittim yumurta 8 mm dedi çatlatma iğnesi verecekti eğer büyümüş olsaydı bende de sadece 2 doz yapacak kadar gonalf kaldı şimdi tekrardan 5 bin verip ilaç alıcam zaten kart borçlarımız var bi 6 ay sürecek olan elimizi kolumuzu bağlıyor gebeliği mi düşüneyim parayı nasıl bulucam onu mu düşüneyim inanın psikolojim yıprandı artık hastanelerde sürünmekten … Hormonlarımda sorun yok görünürde sadece pcos görünümü var işte maalesef

Tamam daha yaşın genç önce stres olma bu ayı bu şekilde değerlendirin. Umarım bu defa gebelik oluşur.
Eğer olumsuz olursa önümüzdeki ay Femara isteyin doktorunuzdan. Ya bunun aşılamaya kadar yolu var şu an panik olacak bir durum yok ortada. Maddi boyutu stres yapmaktan çıkartın şu an önündeki en büyük engel stres.

Üniversite hastanesine gidiyorum direkt daha hızlı sonuç olur dediler bu yüzden gonalf başlattılar dün 4. Son 75 mg lik iğnemi olup bugün gittim yumurta 8 mm dedi çatlatma iğnesi verecekti eğer büyümüş olsaydı bende de sadece 2 doz yapacak kadar gonalf kaldı şimdi tekrardan 5 bin verip ilaç alıcam zaten kart borçlarımız var bi 6 ay sürecek olan elimizi kolumuzu bağlıyor gebeliği mi düşüneyim parayı nasıl bulucam onu mu düşüneyim inanın psikolojim yıprandı artık hastanelerde sürünmekten … Hormonlarımda sorun yok görünürde sadece pcos görünümü var işte maalesef
Zor seni anlıyorum bizde aynı durumdayız maddiyat sıkışıklık diyorum olmuyor ve tüp bebeğe gidersem nasıl gecinecem rabbim yatdimcin olsun inşallah en kısa sürede sonuç alırsın ki ben mesela klomen kullanmıştım 5 günde 5 yumurta oluşmuştu bende pcos yok ama bu yumurta ilaçları etkisi oluyor diye biliyorum o zamana etkisi olur diye düşünüyorum inşallah 🙏

Biraz beslenme tarzini degistirmeyi denesen, biraz kilo versen hareketi arttirsan dikkatini de bu sayede bebekten ziyade diyet surecine odaklasan kendiliginden gebe kalirsin aslinda. Bi denesen bunlari ? Hem de maddi olarak sıkışmamis olursunuz

X