Gebe kalamama

Eşimde bi sıkıntı çıkmadı şükür bakıldı onadaKeşke anlasalar insanlar bi şey dedikçe benim moralim bozuluyor canım sıkılıyor ağlıyorum
Niye üzülüyorsunuz kendinzi bu dönemde en önemli şey srtesten üzntüden uzak durmak soran kim olursa olsun sizin üzerinize vazife değil biz ne zaman istersek o zaman yapıcaz deyin tersleyin sussunlar, alttan almayın siz bu konuda alttan aldıkça daha çok konuşacaklar, 3,5 yıl bekledim bende ilk başlarda densizler soruyordu bir kaç kişiyi tersleyince bir daha kimse ağzını açamadı

İşte bende kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden susuyorum ama bende bi daha tersliycem olsa zaten söyleriz zaten kimse kırılmasın diye ben üzülüyorum ya resmen

Daha herşey çok yeni en önemlisi kafaya takmamanız düşünmeyip stres yapmazsanız hiç beklemediğiniz bir anda gelecektir Allah gönlünüze göre versin
Ah ah deniyorum ama bi şey oluyo biri soruyo benim moral sıfır ama deniycem mecbur artık

Ah ah deniyorum ama bi şey oluyo biri soruyo benim moral sıfır ama deniycem mecbur artık
Sen kimseye bakma evinin kapısını kapatınca eşinle sen kalıyorsun birbirinizi motive edin söylenenlere aldırış etmeyin bak gör bir anda sürpriz yapıcak bebeğin

İşte bende kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden susuyorum ama bende bi daha tersliycem olsa zaten söyleriz zaten kimse kırılmasın diye ben üzülüyorum ya resmen
Kırılan kırılsın vallahi kimse üzerine vazife olmayan şeye salça olmasın

Sen kimseye bakma evinin kapısını kapatınca eşinle sen kalıyorsun birbirinizi motive edin söylenenlere aldırış etmeyin bak gör bir anda sürpriz yapıcak bebeğin
Hakılısın öyle yapmaya çalışcam mecbur doktorda dedi stresten uzak dur moralini herşeye bozma filan ama elimizde değil de mecbur deniycem İnşALLAH olur bi gün

öncelikle stresten uzak durun lütfen bilirim çok zor ama gerçekten gergin olmak ve sürekli bebek bebek düşünmek ,aferdersiniz birlikteliği bir görev gibi yapmak en büyük zarar vucudunuza.. yumurtlama günlerini kendin takip etmeyi denedin mi ? tavsiye ederim doktorun verdiklerini kullan..birde zeytinyağında bekletilmiş incir yeyin

Yumurta takibi yaptım gördüm de yumurtlama günlerini denedim olmadı bi şey bıraktım daha çok stres etti beni dediğiniz gibi görev gibi gelmeye başladı o zamanlarda benim prolaktin sorunum var galiba 47 idi sonra 28 şimdi yeni yapılanda 20 çıktı incir yükseltiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…