• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamama yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gebelik için çok uğraştım en sonunda çakşır kökü suyu ve ovulasyon testi sayesinde tabi önce Allah’ın izni ile gebelik elde ettim eşimde kullandı bende kullandım
Canm bendede otu var olur mu nasıl oluyor özeldende yazabilirsin bende içeyim ?

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun . bende de 3 gen heterizigot ve bir kürtajım bir de kimyasal gebeliğim var ikisinde de kan sulandırıcı kullanmadım . ama şimdi coraspin kullanıyorum ve bırakmadım . kimyasal olalı 7 ay oldu ve gebelik hala yok. bence coraspini bırakma gebelik öncesinde de öneriyolar. çünkü ne zaman gebe kaldığını bilemezsin ve sağlıklı ilerlemesi için kan sulandırıcı çok önemli.
Merhaba canım 7 aydir denemene rağmen olmuyor mu acaba ? Dr gittin mi peki 7 ay içinde ? Dogru söylüyorsun bende içmeye devam edeyim

Canm bendede otu var olur mu nasıl oluyor özeldende yazabilirsin bende içeyim ?
Otunu kaynatıyorlar ben direk damıtılmış suyunu kullandım araştırın inşallah sizde faydasını görürsunuz youtuneden bakın bence doktorlar anlatıyor

Merhaba canım 7 aydir denemene rağmen olmuyor mu acaba ? Dr gittin mi peki 7 ay içinde ? Dogru söylüyorsun bende içmeye devam edeyim
14 şubatta kimyasal geçirdim ve regl olmadan doktora gittim üç ay içersinde hamile kalırsın dedi folik asit b vitamini hapı ve coraspin verdi . ama kalamadım hamile . şimdi sadece coraspin kullanıyorum . bu ay keçiboynuzu kürü ve inciri deneyip hala hamile kalamıyorsam reglden sonra tekrar doktora gidecem .

Bende gebelik için çok uğraştım en sonunda çakşır kökü suyu ve ovulasyon testi sayesinde tabi önce Allah’ın izni ile gebelik elde ettim eşimde kullandı bende kullandım
Merhaba canım aktarlardan mı alınıyor çakşır kökü

Merhaba canım aktarlardan mı alınıyor çakşır kökü
Akzer diye bir sitenin kendi çakşır kökü suyunu almıştım yine bununla hamile kalan birisi önermişti Web sitesinden aldım güvenendesin kapıda ödeme aldım ama aktarlarda da var ama bana ordan almayın taze olmuyor dediler bende o Web sitesinden aldım

Back