Gebeliğe Hazırlık GEBE KALAMAMA DERDİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende kolay birşey değil ama 4 sene sonra vermesi şart diye belirttim farkettiyseniz.
Evet bu bencillik aksini demiyorum bebek isteyen her çift beraber tedavi olmalı. Ama bunu basit bir işlem gibi de göremeyiz benim eşimde 2 kez sperm vermek zorunda kaldı ve nasıl verdiğini ben biliyorum iş yerinden izin alıp yarım saatliğine gidip o moda girmek kolay mı? Heleki mastürbasyon yapmaya alışık değilse.

Varsın erkek sadece utansın ama hem psikolojik hem fiziksel olarak bu süreçte kadından daha çok yıpranmıyor. O horman iğneleri sürekli alttan muayene çevrenin sürekli soru sormasının yanında ne ki......

Varsın erkek sadece utansın ama hem psikolojik hem fiziksel olarak bu süreçte kadından daha çok yıpranmıyor. O horman iğneleri sürekli alttan muayene çevrenin sürekli soru sormasının yanında ne ki......
Ay şu erkeklere kutsal muamelesi yapmaları yokmu deli oluyorum ya beyefendiler utanıyormuş birde. Ben alttan muayene olucam defalarca sorun yok, acı çeke çeke rahim filmi çektiricem, hastanede o kadar hamile arasında ezile ezile sıramı bekliycem bu adamlar utanacak. Böyle bencil kocalara çocuk için uğraşmakta ne bileyim.

Allahım bende de var o dert
dün teste silik çizgi vardı bugün yine negatif psikolojikmen kafayı yedim sanırım

Empati yapmak güzel bir şey ama abartmamak lazım. Çünkü heriflerin bir tarafları kalkıyor. Ben erkeklerin kadınların bu süreçte ne çektiğini umursadigini dahi düşünmüyorum.

Katılıyorum keşke tek derdimiz o 10 dakikalık utanma olaydı...ben her muayene oluşumda ne kadar utanıyorum hele eskiden bir operasyon geçirmiştim alttan o erkek doktorların ne şekilde muayene ettikleri utancımdan yerin dibine girerdim
Dahası çektiğimiz onca acılar, zorluklar...
Erkeklerin yaşadığı bizim yaşadıklarımız yanında devede kulak kalır ayrıca zaten genel olarak erkekler yapıları gereği rahattırlar

Çok haklısın. Onların utancı mast yapmak değil kendilerinde sorunu asla kabul etmedikleri için o utançları. Bir erkeğin spermi nasıl kusurlu olur.

Canımm Allah hayırlı evlat nasip etsin. Benimde 1 oğlum var. 2.yi istiyorum ama 3 ay bitti kalamadım doktor bana inofolic combi diye bi takviye önerdi 2aya kalırsın dedi. Ama henüz kullanmadım bi dene derim

Rabbim yardimcin olsun canim Rabbimin izniyle sogan suyuna baslamayi dusundunmu hic ben ilk ogluma bu vesileyle hamile kalmistim inaniyorum hissediyorum sanada iyi gelcek umutla bu ay inseALLaH olucak deyip duani edip sogan suyuna basla derim ben dualarim seninle inseALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…