Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu kötü günlerde Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Umarım sabır ve selamet içinde biran evvel kurutuluruz bu illetten..Herkesin kendisine iyi bakmasını temenni edip sözlerime başlıyorumm..
Kızlar ben 4 senelik evliyim.Gebelik denememe rağmen hala gebe kalamadım.
*Kan tahilili yaptırdım
*ultrasonda bi sıkıntı yok
*Rahim filminde sağ tüp açık sol tüp kapalı.Doktorum sağ taraftanda kendım deneyerek gebe kalabileceğimi söyledi.Aşılamaya gerek görmüyorum dedi
*ovulasyon denedim.defalarca aylarcaa.. benim pik 2 gün sürüyor.yani 2 gün boyunca T çizgisini koyu görüyorum.piki çatlama gününü değerlendirdim.
*1 saat ayağa kalkmadım.totomun altına yastık koydum.duş almadım.bekledım.Bacaklarımı karnıma çekip bekledım. Neredeyse amuda kalkıcam.varsa işe yarar diyen onuda yapıcam
*C life kullandım 1kutu (kist yaptı)
*hayıt suyu içtim
*vitamın kullandım( B,Q10,E,D )
*folik asit kullaıyorum
*Klomen kullandım 1 kere çatlatma iğnesi ile
*sadece çatlatma denedim.
*bazen sadece yumurtlama günlerini denedim.Mesela bu ay 1boş 1 dolu denedim.PİK VE ÇATLAMA sadece ard arda oldu.Sonra 2 günde 1olarak devam ettim.ama yine regl belirtilerim aynı.
*eşime gelirsek sperm testinden çekindiği için keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu kuruyemiş gibi olan şekilde yedi.havuç suyu içti.havuç suyuna portakal elme karıstırdım vıtamın eksikliği vs.olur diye
* kuruyemiş(fındık fıstık ceviz badem)
*bitter çikolata
*kabak çekirdeği
Tamam eşimin sperm için gitmesi gerek kabul ediyorum.Ama 4 senedir hiçmi denk gelmez.varmı yapılan yanlış-eksik bişey.?Tabiki bazen hersey takdiri ilahi ama insan sorgulamıyor değil.Klasik bi cümle ama benden sonra evlenenlerın 2.cocugu doğdu yahuu..ee şimdi bu lanet virüs çıktı bi yere kımıldayamıyorum.aklımda olup yapmadıgım bir evde aşılama kaldı.sanırım önümüzdeki ay son olarakta onu yapıcam.
Hadi bana akıl verin biraz..Yeni bir umuda ihtiyacım var sanırım