gebe kalabilmek için bi taktikte benden???

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar merhaba belki işimize yarar düşüncesiyle bu konuyu açmış bulunmaktayım.buyrunnnnnnnnn
dün iftardan sonra çatkapı çay içmeye arkadaşım ve eşi geldi neyse biz bayanlar mutfaga geçtik arkadaşım hamile olduğunu söylemezmi o da benim gibi 3 yıllık evli ve benden 14 gün önce evlenmişti aynı bizim gibi hiç korunmadılar ve bebekleri olmuyordu sorun arkadaşımdaydı pcos.kötükedihüso
nasıl başardığını sordum kayınvalidesi kızım bide yakı vur beline öyle dene demiş arkadaşımda tanıdık eczaneye gidip durumu anlatmış eczanedeki bayanda yakıya dayanamazsın ayrıca bazen çıkarmasıda sorun oluyor ben sana en iyisi bengay vereyim onu eşin iyice yedire yedire sürsün ütüyle ısıtılmış havluyuda beline sar öyle dene demiş arkadaşımda adetinin 12.günü uygulamaya başlamış sabahtan sürmüş gece birlikte olmuş sonra 13.günde sürmüş 14.günde sürüp ilişkiye girip 15.günden itibaren sürmeyi bırakıp kendini sıcak tutmaya çalışmış ve gecen hafta hamile olduğunu öğrenmiş bana lütfen sende dene bak sizin hiçbirşey yok kesin rabbimin izniyle gebe kalırsın deyince bende hemen uygulamaya geçtim dün adetimin 10.günüydü sürdüm ve ilişkiye girdim 14.günüme kadar yapıp 2 günde bir ilişkiye girip şansımı deneyeceğim.:kedi:
inş vesile olur kızlar denemek isterseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.kaydirigubbakcemile5
sevgilera.s.

birazda sanırım sitresle alakalı bir durum hamile kalmaya odaklandığınız için başka şeyler düşünemiyorsunuz kendinizi kasmayın aklınızdan çıkartın hatta o fikri ..göreceksiniz hiç beklemediğiniz ummadığınız anda gelecek size ...

inş şuanda sıcak sıcak oturuyorum kendimi tavuk gibi zannediyorum yumurtalarımı sıcak tutup civciv çıkarak gibiopuyorumnanaktan
inş benim civcivimde bu ay kendini belli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…