Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacin kullanim kilavuzuna bakabilirsiniz bazılarında gebeyken kullanilmaz ibaresi varKızlar merhaba 4 haftalık gebeyim Lustral kullanıyorum doktoruma bugün ulaşamadım yarın görüşeceğim hamile iken bu ilacı kullanabilir miyim kullanmazsam daha çok depresyona girerim biliyorum bunu nasıl aşarım?
Allah razı olsun canım..İlacin kullanim kilavuzuna bakabilirsiniz bazılarında gebeyken kullanilmaz ibaresi var
Hamileliginizi daha sağlıklı bir doneme denk getirseydiniz sizin için cok daha faydali olabilirdi psikiyatriyle gorusmeniz daha iyi olur Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin gece yatarken meryem ve yusuf suresi dinleyerek uyuyun cok faydası oluyor
Gerçekten kullandınız mı ? 50 mg bebeğinize bir sıkıntı oldu mu ?Hayir kullanan var ben de kullandim?
Bebeklerde doğunca solunum problemi filan oluyor diyorlar çok korkuyorum bende ..Gerçekten kullandınız mı ? 50 mg bebeğinize bir sıkıntı oldu mu ?
Teşekkür ederim canım benim ..Lustral kullanılmıyor ama hamilelikte kullanılan antidepresan ilaclari var.
Organik olduğu için özel ve ücretli
Doktor muhtemelen onlarinonerir bende öyle yapalım hamilelik olursa demişti.
Ben kalp atislarini duyana kadar kullanmıştım, bıraktım zaten hamilelik hormonları iyi hissettirmisti kendimiGerçekten kullandınız mı ? 50 mg bebeğinize bir sıkıntı oldu mu ?
Öncelikle başınız sağolsun ve umarım en yakın zaman da hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi. Düşüğünüz ilaç yüzünden mi merak ettim. Çünkü benim doktorum senin kaygıların ve stresin bebeğe ilaçtan daha fazla zarar verir o yüzden nasıl mutlu olacaksan öyle devam edeceğiz demişti.Arkadaşlar selam. Ben sırf bebek için ilacı bıraktım, 1,5 yıldır anksiyete ile cebelleşiyorum. Bir de düşüğüm oldu. Bebek istediğim için başlayamıyorum ilaca. Benim doktorum asla önermedi hamilelikte. Özellikle ilk trimesterda. İçebilirsin bir şey olmaz dese hemen başlarım yani o derece. Hatta ben ilk gebeliğimde de hamilelik başlamadan 3 ay önce bırakmıştım ilacımı.
Merhaba bence önceliğiniz sağlığınız olmalı. Bebek sahibi olmak gerek fiziksel gerek mental bakımdan çok güç isteyen bir olgu.Arkadaşlar selam. Ben sırf bebek için ilacı bıraktım, 1,5 yıldır anksiyete ile cebelleşiyorum. Bir de düşüğüm oldu. Bebek istediğim için başlayamıyorum ilaca. Benim doktorum asla önermedi hamilelikte. Özellikle ilk trimesterda. İçebilirsin bir şey olmaz dese hemen başlarım yani o derece. Hatta ben ilk gebeliğimde de hamilelik başlamadan 3 ay önce bırakmıştım ilacımı.
Çok teşekkür ederim sağolun. Düşüğüm ilaç yüzünden olmadı çünkü ben hamile kalmak için zaten ilacı çoktan bırakmıştım. Düşük derken kimyasal gebelik yaşadım. Öğrendikten 1 hafta sonra sonlandı.Öncelikle başınız sağolsun ve umarım en yakın zaman da hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi. Düşüğünüz ilaç yüzünden mi merak ettim. Çünkü benim doktorum senin kaygıların ve stresin bebeğe ilaçtan daha fazla zarar verir o yüzden nasıl mutlu olacaksan öyle devam edeceğiz demişti.
Evet önceliğim sağlığım olmalı ama antidepresanlar biliyorsunuz ki uzun yıllar kullanılıyor, ucu bucağı belli değil, bir ömür kullanan tanıdıklarım var. Tedavimi olayım da sonra bebek düşünürüm dersem biliyorum ki öyle bir şey olmayacak. Yaş geçecek zaten. Ha eğer hamilelikte ilaç kullanırsam bu sefer de onu takıntı haline getiririm ki doktorum da aynı şeyi söylemişti. Mesela bebekte ufacık bir şey olsa ilaca bağlar, bir ömür vicdan azabı çekerim.Merhaba bence önceliğiniz sağlığınız olmalı. Bebek sahibi olmak gerek fiziksel gerek mental bakımdan çok güç isteyen bir olgu.
Evet, sizi anlıyorum. Ben hamileyken 7.ayda başlamıştım. Öncesinde 1-2 yıl kullanmadım bebek düşündüğümüzden dolayı. Hamileyken de kendimi 7.aya kadar tuttum kullanmamak için. Ama sonrasında daha büyük patlak verdi. Bence doktora danışın en iyisi; hastalığınızın boyutunu bilmiyorum. Her zaman uzman görüşü öncelik bu konuda. Kâr-zarar oranına göre karar veriyorlarÇok teşekkür ederim sağolun. Düşüğüm ilaç yüzünden olmadı çünkü ben hamile kalmak için zaten ilacı çoktan bırakmıştım. Düşük derken kimyasal gebelik yaşadım. Öğrendikten 1 hafta sonra sonlandı.
Evet önceliğim sağlığım olmalı ama antidepresanlar biliyorsunuz ki uzun yıllar kullanılıyor, ucu bucağı belli değil, bir ömür kullanan tanıdıklarım var. Tedavimi olayım da sonra bebek düşünürüm dersem biliyorum ki öyle bir şey olmayacak. Yaş geçecek zaten. Ha eğer hamilelikte ilaç kullanırsam bu sefer de onu takıntı haline getiririm ki doktorum da aynı şeyi söylemişti. Mesela bebekte ufacık bir şey olsa ilaca bağlar, bir ömür vicdan azabı çekerim.
Hamileyken de kullanılabilecek ilaçlar var bu arada. Ama sizin de söylediğiniz gibi ilk 3 ay kesinlikle ilaç kullanılmamalı.Çok teşekkür ederim sağolun. Düşüğüm ilaç yüzünden olmadı çünkü ben hamile kalmak için zaten ilacı çoktan bırakmıştım. Düşük derken kimyasal gebelik yaşadım. Öğrendikten 1 hafta sonra sonlandı.
Evet önceliğim sağlığım olmalı ama antidepresanlar biliyorsunuz ki uzun yıllar kullanılıyor, ucu bucağı belli değil, bir ömür kullanan tanıdıklarım var. Tedavimi olayım da sonra bebek düşünürüm dersem biliyorum ki öyle bir şey olmayacak. Yaş geçecek zaten. Ha eğer hamilelikte ilaç kullanırsam bu sefer de onu takıntı haline getiririm ki doktorum da aynı şeyi söylemişti. Mesela bebekte ufacık bir şey olsa ilaca bağlar, bir ömür vicdan azabı çekerim.
Bana özelden yazar mısınız hangi ilaçlar?Hamileyken de kullanılabilecek ilaçlar var bu arada. Ama sizin de söylediğiniz gibi ilk 3 ay kesinlikle ilaç kullanılmamalı.
Doktor ne derse ona göre hareket edin.Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim Lustral kullanıyorum doktoruma bugün ulaşamadım yarın görüşeceğim hamile iken bu ilacı kullanabilir miyim kullanmazsam daha çok depresyona girerim biliyorum bunu nasıl aşarım?