Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

hepsi değişik canım mesela şu en küçük kavanoz 5 tl canım yaklaşık 1 kilo.

Son düzenleme:
Ramazan a az kaldı bayanlar,mantı ve hinkallerimizi kaçırmayın...

merhaba

ben şunu merak ettim burda olanların dışında siparişe göre birşeyler yapıyormusunuz mesela ben kesme makarna istiyorum (mantı gibi olandan) yapabilirmisiniz

yapıyoruz canım erişte de kesiyoruz yada siz nasıl isterseniz o şekilde de kesebiliyoruz...

vanım mantının 500 gr mı 7 tl,kargo ücretini ortak karşılarız canım..1yada 2 tl tutar bu da canım...Fethiye,istanbul,Bursa,vs..her şehre gönderdik bi problem çıkmıyor canım merak etme ok...hinkali denemeni de tavsiye ederim çok lezzetli olur muhacir mantısı o da....

Son düzenleme:
yapıyoruz canım erişte de kesiyoruz yada siz nasıl isterseniz o şekilde de kesebiliyoruz...

canım resim ekledim küçük küçük üçgen şeklinde kesiliyor hamuru da sadece un ve tuzdan oluyor kurutulmuş olarak istiyorum mümkünmü birde fiyat verirmisin bana

Eklentiler

• $kesmemakarna-muhteremleafiyetle.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 116
canım benim bundan bizde yapıyoruz da ismine üçgen makarna diyoruz isim karışıklığı oldu.canım kilosu 7 tl içine 1 tane de yumurta kırılıyor,1 kiloya baya geliyor canım ptt y le yollayabilirimcanım,2-3 kişi daha sipariş verdi özeldenn mantı hinkal velibak sarma siparişi başka bişeyde istersen hepsini bir yollarım canım ok...

tmm canım o zaman bana 2 kıymalı mantı bir de hinkal dediğinizden hazırlayabilir misiniz?burdan bi arkadaşa sipariş vermiştim ama forumdan ayrıldığını belirtip özürdilemiş.umarım problem neyse biran önce hallolur.kimsenin kırılmasını ayrılmasını istemem ben

canım özeline mesaj attım isim adres bilgilerini özelden yazarsan paketini hemen yollarım canım.

ramazana özel su böreği ve gazete baklavamızı da tatmadan geçmeyin kızlar....

fbaytarcım sanırım burdasın kargo işini sormuştum canım özeline mesaj attım ama yanıt gelmedi seninkileri de yarın diğer arkadaşlarınkiyle beraber özel kargoya vereyimmi kargonun yarısı benden,postayla gönder dersen onlada gönderebilirim canım nasıl yapalım...

paketlerininzi yarın kargoya veriyorum arkadaşlar,şimdiden afiyet olsun...mantı,hinkal,sarma,çörek ve velibakları alıp tadınca yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…