• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

canım paketi aldım mantıyada hinkalede sarmayada bayıldım hele velibak muhteşemdi,bundan sonra daimi müşterinim canım

canım paketi aldım mantıyada hinkalede sarmayada bayıldım hele velibak muhteşemdi,bundan sonra daimi müşterinim canım

afiyet olsun canım,ne zaman istersen yollarım,hamur işi marifet ister açması yapması zor,ben kendimde yapamıyorum,annem yapıyor birde herkesin yaptığı gibi değil anneminki ayrı bir güzel oluyor,incecik açar,tadını kıvamını tam ayarlar,keşke bende öyle olabilseydim bende fena sayılmam ama:utangac:

ben edirnede yaşıyorum eşimim işi görevi gereği arabaşını çok seviyorum ve yapıyorum sürekli ama hamurunu o kadar iyi annelerimizinki gibi tutturamıyorum şimdi istesem bundan çorbasını hamurunu nasıl göndereceksiniz öğrenebilirmiyim çünkü çok seviyorum bunuhihoyyytcokacimcoook

canım çorbasının istersen unundan gönderebilirim kavrulmuş un yani,ama hamur olmaz canım onunda tarifini gönderebilirim.

hinkalleri böyle gönderiyoruz kızlar mantıyıda.
image011x.jpg

işte hinkalimiz yani pataesli mantımız çokmlezizdir ince açarız ve bu şekilde kapatırız.
image012c.jpg

image014i.jpg

Son düzenleme:
sarma alırken tereddüt ettim ama cok güzellerdi kalem gibi çok özenli sarılmış. bu seferde gazete tatlını denicem canım

canım özeline ulaşamadım velibah dediğin şeyin fiyatını anlayamadım açıklarmısın

velibak 2 yada 2.5 tl olması lazım canım. bi mesaj iletecek olursan ben ona ulaştırırım

slm kızlar burdayım artık özelimde açıldı görüşebiliriz

kendince özelde tam anlayamadım su böreği ve tatlı 1 tepsimi 1 kilomu olcak.

saol canım dilersen sanada paket gönderebilirim.

canım bana 3 kilo mantı yollarmısın 2 kiloda hinkal ramazana da alcam canım hazır olsun

Back