Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli
ayyyy bu nasil topik ya el insaf emzikli bir anneyim ben oyyyyyy icim gitti insallah gogsum sismez :-(((
ama ben kargoda endiseliyim cnm ya bozulursa malum sicaklarda basladi?
anneciginin de ellerine saglik cnm.
tmizliğini titizliğini herkes gördü anladı zaten,hamur işlerimiz gayet ince açılır diğer hamur işlerinden farkı budur,bunu yapmak ta kolay değildir,malzemeler fazlasıyla koyulur ve malzemelerin hepsi doğal ürünlerdir.amacımız muhacir hamur işleri ve yemeklerinin lezzetini herkese duyurmak kızlar....
mantılarımızı kaçırmayın alanlar keşke önceden alsaydık diyor,unumuz yumurtamız kendi köyümüzün tamamen doğal,dana kıyması kullanıyoruz temizlik ve titizlik zaten herkes bilir burda bizi,bilmeyenlar için yaşadığımız yerin ve ürünlerin resmini ekledim zaten,deneyin pişman olmazsınız
özelime mesaj atan arkadaşlar tatiildeydim yeni geldim herkese mesaj atamadım tekrar sizinleyim siparişlerinizi yeniden özel mesaj olarak atabilirsiniz ilginiz için teşekkürler.
kızlar ayrıca kendi bahçemizden topladığmğz kayısılarla yaptığımız kayısı reçeli ve marmelatıda satılıktır,doğal ve organik resim eklerim yarın,kendi bahçemizin naneside satılıktır bunlar tamamen daoğal ve sağlıklı ürünler düşünen arkadaşlar kaçırmasın...temizlik ve titizlik zaten herkes biliyor artık ne kadar özenli çalıştığımızı...
işta marmelatlarımız hormon gübre olmaksızın bağımızda yetişen kayısı ağacımızda ki kayısılardan yapılmıştır,biraz sulandırarak meyve suyu şeklinde de içebilirsiniz,çok lezizidr
canım kaç gündür velibak çekiyo burda görünce iice kudurdum:ecrin_bebek: annem söz verdi yarın sabah kahvaltıya yapıcakmış hayırlı satışlar :)ellerinize sağlık
kendi bağlarımızda hiçbir gübre veya hormon verilmeksizin yetişen kayısı,kurutulmuş hali,özellikle çocuklarınız için çok faydalı,tamamen doğal ve temiz...