Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

essmeralde hanım paketiniz hazırlanmaya başlandı.

tekrar döndüm kızlar siparişlerinizi bekliyorum

arzu cum güzel mesajın için saol canım,afiyet olsun yollarım yine canım.

ayyyy bu nasil topik ya el insaf emzikli bir anneyim ben oyyyyyy icim gitti insallah gogsum sismez :-(((
ama ben kargoda endiseliyim cnm ya bozulursa malum sicaklarda basladi?
anneciginin de ellerine saglik cnm.

kargoda bozulma olmuyor canım,otobüsede verebilirim özel kargolarada,geçen istanbula gönderdim 1 günde gitti canım,ramazan için filan dolaba koymmaya müsait,düşünürsen görüşürüz canım

tmizliğini titizliğini herkes gördü anladı zaten,hamur işlerimiz gayet ince açılır diğer hamur işlerinden farkı budur,bunu yapmak ta kolay değildir,malzemeler fazlasıyla koyulur ve malzemelerin hepsi doğal ürünlerdir.amacımız muhacir hamur işleri ve yemeklerinin lezzetini herkese duyurmak kızlar....

buda hamur işlerini yaptımız odamız,yerde sofrada yapıyoruz

bu da hinkalimizin bitmiş hali yani patatesli mantı diyebiliriz muhacir mantısı
nefistir.özellikle kıymayı sevmeyenler bayılacaklar.

burasıda yemeklerimizi hazırladığımız mutfağımız

kendince,msn e mesaj attım canım tam anlayamadım 8 poşetmi mantı istemiştin,bana dönersen sevinirim ok

uzun bir aradan sonra tekrar döndüm kızlar,ramazan a hazır değilseniz gönderelim hamur işlerimizden kızlar.

mantılarımızı kaçırmayın alanlar keşke önceden alsaydık diyor,unumuz yumurtamız kendi köyümüzün tamamen doğal,dana kıyması kullanıyoruz temizlik ve titizlik zaten herkes bilir burda bizi,bilmeyenlar için yaşadığımız yerin ve ürünlerin resmini ekledim zaten,deneyin pişman olmazsınız

arkadaşlar ramazana az kaldı acele edin...

özelime mesaj atan arkadaşlar tatiildeydim yeni geldim herkese mesaj atamadım tekrar sizinleyim siparişlerinizi yeniden özel mesaj olarak atabilirsiniz ilginiz için teşekkürler.

kızlar ayrıca kendi bahçemizden topladığmğz kayısılarla yaptığımız kayısı reçeli ve marmelatıda satılıktır,doğal ve organik resim eklerim yarın,kendi bahçemizin naneside satılıktır bunlar tamamen daoğal ve sağlıklı ürünler düşünen arkadaşlar kaçırmasın...temizlik ve titizlik zaten herkes biliyor artık ne kadar özenli çalıştığımızı...

işta marmelatlarımız hormon gübre olmaksızın bağımızda yetişen kayısı ağacımızda ki kayısılardan yapılmıştır,biraz sulandırarak meyve suyu şeklinde de içebilirsiniz,çok lezizidr

canım kaç gündür velibak çekiyo burda görünce iice kudurdum:ecrin_bebek: annem söz verdi yarın sabah kahvaltıya yapıcakmış hayırlı satışlar :)ellerinize sağlık

afiyet olsun canım istediğin bişey olursa gönderebilirm.

kendi bağlarımızda hiçbir gübre veya hormon verilmeksizin yetişen kayısı,kurutulmuş hali,özellikle çocuklarınız için çok faydalı,tamamen doğal ve temiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…