Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

canım paketi aldım mantıyada hinkalede sarmayada bayıldım hele velibak muhteşemdi,bundan sonra daimi müşterinim canım

canım paketi aldım mantıyada hinkalede sarmayada bayıldım hele velibak muhteşemdi,bundan sonra daimi müşterinim canım

afiyet olsun canım,ne zaman istersen yollarım,hamur işi marifet ister açması yapması zor,ben kendimde yapamıyorum,annem yapıyor birde herkesin yaptığı gibi değil anneminki ayrı bir güzel oluyor,incecik açar,tadını kıvamını tam ayarlar,keşke bende öyle olabilseydim bende fena sayılmam ama

canım çorbasının istersen unundan gönderebilirim kavrulmuş un yani,ama hamur olmaz canım onunda tarifini gönderebilirim.

ok canım cuma günü gönderirim

hinkalleri böyle gönderiyoruz kızlar mantıyıda.

işte hinkalimiz yani pataesli mantımız çokmlezizdir ince açarız ve bu şekilde kapatırız.

Son düzenleme:
kendince paketi aldınmı canım

sarma alırken tereddüt ettim ama cok güzellerdi kalem gibi çok özenli sarılmış. bu seferde gazete tatlını denicem canım

canım özeline ulaşamadım velibah dediğin şeyin fiyatını anlayamadım açıklarmısın

canım çok güzeldi hepsi eline sağlık,yine alıycam bişeyler

velibak 2 yada 2.5 tl olması lazım canım. bi mesaj iletecek olursan ben ona ulaştırırım

slm kızlar burdayım artık özelimde açıldı görüşebiliriz

kendince özelde tam anlayamadım su böreği ve tatlı 1 tepsimi 1 kilomu olcak.

saol canım dilersen sanada paket gönderebilirim.

canım bana 3 kilo mantı yollarmısın 2 kiloda hinkal ramazana da alcam canım hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…