buda çörek kızlar,hamur tek tek ince ince açılır sonra toplanır ce tekrar açılıp tepsiye yayılır,hamurun ince açılması gerek pişince tek tek durur yufkalar yapışmaz,marifet isteyen bir hamur işi
önceden yazdımmı hatırlamıyorum almak isteyip tereddüt eden varsa tavsiye ederim herkese. ben karışık almıştım denemelik hepsi çok güzeldi. şimdi ikinciye sipariş veriyorum.
biz pratik atıştırmalık şeyler sevdiğimiz için favorimiz velibak üstüne karabiber ekip off..
hinkali bitmesin diye yemiyorum :roflol:
buda meşhur arabaşımız kızlar,normalde bunu böyle dizmezler tepsiye hemuru dökerler öylece kalır,ama annem ben kendimi bildim bileli hep böyle yapar,titiz olduğu için birde özenerek dizerki,,,bunu satmıyoruz tabiki ama çorbası çok lezzetli olur kavrulmuş un ama kıvamında kavurmak gerekli isteyene kilo şeklinde undan gönderebilirim,hazırda olur istediğiniz zaman kullnırsınız.
ama tavsiyem hinkal mantı ve velibağı kaçırmayın,isteyene 20 tl lik bu 3 ünden karışık paket yada istediğiniz şeylerden karışık paket yapıp gönderebilirim,en uzak yere bile en geç 2 gün içinde gidiyor ve hiçbir bozulma olmuyor terddütünüz olmasın,çok arkadaşa gönderdim hepside memnun kaldı.ve hepside temizdir ,satın aldığımız mantı yada gözlemeyle kıyaslanamaz bile hem lezzet hem temizlik açısından.
hepinize afiyet olsun kızlar,beğenmenize sevindim ama iddialıydım zaten gerel lezzet gerek temizlik açısından,fiyatlarda uygun dışarda kaba saba kalın kalın açılmış 2 tabak mantı yiyoruz 15-20 tl veriyoruz,1 kilo mantıdan 5-6 tabak çıkıyorki benimkişler ucuza geliyor,neyse afiyet olsun kızlar ne zaman isterseniz gönderirim.
oluır canım sen ne istersen gönderirim ben sana,toplu misafir yada yemek davetlerinde de yardımcı olabilirim,mantı,sarma tatlı hepside ikram edilecek özel ve leziz yiyecekler
slm canım bende Yozgat ta görev yapıyorum ama Mersin liyim,bu tadlara bayılıyorum ama kendim yapamıyorum,canım 1 kilo mantı ve hinkal 5 tanede velibak gönderirmisin,bittikçe yine senden alırım canım,temizliğinden ve lezzetinden şüphem yok,
merhaba bende yozgatlıyım bu yemeklere bayılıyorum bişey sorcam çöreği sobadamı yapıyorsunuz mükemmelsiniz ya hayırlı satışlar ellerinize sağlık yiyenlerede afiyet olsun
ben edirnede yaşıyorum eşimim işi görevi gereği arabaşını çok seviyorum ve yapıyorum sürekli ama hamurunu o kadar iyi annelerimizinki gibi tutturamıyorum şimdi istesem bundan çorbasını hamurunu nasıl göndereceksiniz öğrenebilirmiyim çünkü çok seviyorum bunuhihoyyytcokacimcoook