gazsancısı

hatice41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
201
2
96
41
Kocaeli
merhaba arkadaşlar bebğimde gazvar dr götürdüm iberogast diye bir damla verdidamlanın içinde %31 alkol içerir diyor ben vermek istemiyorum bu damla hakkında bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar bebğimde gazvar dr götürdüm iberogast diye bir damla verdidamlanın içinde %31 alkol içerir diyor ben vermek istemiyorum bu damla hakkında bilgisi olan varmı?
Vereceğin miktar günde 3 kez ayına göre 6-8 damla olacak yar zarar ilişkisi göz önünde bulundurulduğunda hiç bir alternatifi bulunmayan bir tedavide bu alkol miktarı göz önünde bulundurulmayabilir ancak bu kadar çok alternatif tedavide alkol içermeyenleri ilk etapta tercih etmek daha doğru olabilir. Her bebekte her gaz ilacı fayda sağlayamayabiliyor ne yazık ki deneme yanılma metoduna gidilebilinir. İlk etap da sab simplex veya alkol içermeyen nurse harveys i deneyebilirsiniz bunlardan fayda görmediğiniz takdirde dr un verdiği ilacı deeyebilirsiniz ben ilk üç ay çok ama çok gazlı olan bebeğime çok ssncı çektiği dönemlerde sab simplex kullandım

Vereceğin miktar günde 3 kez ayına göre 6-8 damla olacak yar zarar ilişkisi göz önünde bulundurulduğunda hiç bir alternatifi bulunmayan bir tedavide bu alkol miktarı göz önünde bulundurulmayabilir ancak bu kadar çok alternatif tedavide alkol içermeyenleri ilk etapta tercih etmek daha doğru olabilir. Her bebekte her gaz ilacı fayda sağlayamayabiliyor ne yazık ki deneme yanılma metoduna gidilebilinir. İlk etap da sab simplex veya alkol içermeyen nurse harveys i deneyebilirsiniz bunlardan fayda görmediğiniz takdirde dr un verdiği ilacı deeyebilirsiniz ben ilk üç ay çok ama çok gazlı olan bebeğime çok ssncı çektiği dönemlerde sab simplex kulla
ndm

sab simlex kızımda kullandım ama çok gazlıyd ıii gelmişti oğlumun gazı çok yok ama bazen çok ağlıyor dr o zamn ver dedi

Back