Gazi olan bebek anneleri ben subat ayinda dogum yaptim oglum inanilmaz gazli bir bebekti aksamlari belli bir saatte durup duuruken agamaya basliyordu neler denemdikki fon makinesi elektrikli supurge baktim bas edemiyorum internetten uzuzn uzun arastirma yaptim ve benim bebegim kolik bebek yani gazli bebek oldugunu ogrendim buna cozum olarak da kolik cd buzuki orhanin bebeginiz rahatlasin cd kesfettim cd bulamayanlar icin internetten indirmeniz mumkun ve ilk denememde ise yaradi baktim uyku duzenimiz yavas yavas yoluna girmeye basladi inanin cok rahatladim benim oglum su an 5 aylik hala hircinlastiginda ve uyumak istedigin aciyorum cd rahat rahat uyuyor o uyudugunda aman ses olmasinda da uyanmasin derdimiz yok uyumaya gectigi anda cok kisik sesle aciyorum misil misil uyuyor gaz sancilarindan muzdarip annelere bir oneri yardimci olabildimse ne mutlu bana
Canim konunu gorunce yuzumde hafif bi tebessum olustu:) kizim suan 10 aulik.buzuki orhanin bendede muzikleri ver,bende dinletmistim.gercekten bebeklerde ise yariyor. Bebegin anne karninda duydugu sesleri iceren bi muzik turu.arada kalp atislarida var.onlarda annenin kalp atislari.cok degisik bisey.Ama yetiskinlerde biraz sinir bozucu oluyor:) sahsen ben pek dayanamiyordum o sese:))
bende daha önceden duymuştum ama benim kızımda işe yaamadı sadece dinliyor ama tepki vermiyor hala mızmızlanıyor . Teomanı daha çok sevdi sanırım özellikle mavi kuş ile küçük kız şarkısı temposunu çok sevdi biraz susuyor dinlerken deneyin bence :)