- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
Evet bizim sezeyan tarihli olduğu için önceden hatta oda seçtik :) Birgün önceden gidip süsledik odayı da hatta ordaki kat görevlisi bayan demişti sonu 15-16-17 ile biten odalar diğerlerine göre daha geniş bizede denk geldi gayet konforlu odası geniş temizliyorlar sürekli zatenİnşallah tesekkur ederim. Hastane odasından falan da memnun muydunuz ?
Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesiBu fiyatlar hangi hastaneden acaba
Tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için :)Evet bizim sezeyan tarihli olduğu için önceden hatta oda seçtik :) Birgün önceden gidip süsledik odayı da hatta ordaki kat görevlisi bayan demişti sonu 15-16-17 ile biten odalar diğerlerine göre daha geniş bizede denk geldi gayet konforlu odası geniş temizliyorlar sürekli zaten
Merhabalar,
Ben Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'ne yakın oturuyorum. Doğum için tercih edebilir miyim? Emin olamıyorum. Etrafımda giden hiç duymadım. Doktorlar iyi midir? Hangisi iyidir? Ya da doğum için tercih edilmeli midir? Çok kararsızım.
Lütfen orada doğum yapmış ya da yakını doğum yapan varsa bilgi verirse çok sevinirim...
Bu fiyatlar hangi hastaneden acaba
Selamlar üzerinden biraz geçti ama ben Meriç beyde doğum yaptım. Bebeğim biraz erkenciydi 37. Haftada geldi. 21 aralıkta doğum yaptım. İki kere muayane olmama rağmen çok ilgilendi. Hastaneden de ebe ve hemşirelerden de çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım çok ilgililerdi.
Geç olsun güç olmasın aman canım benimki de 36 da geldi :) sağlıkla gelsin bebisinCanım çok sevindim umarım sağlığınız iyidir. Ben hala bekliyorum bizimki geç gelecek sanırım.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size
Amin canım çok sağol. Bakalım yarın kontrolüm var o kadar normal Doğum istiyorum dedim inşallah sezaryene kalmamGeç olsun güç olmasın aman canım benimki de 36 da geldi :) sağlıkla gelsin bebisin
Canım çok sevindim umarım sağlığınız iyidir. Ben hala bekliyorum bizimki geç gelecek sanırım.
Neden erken doğum oldu peki? Sancın mı başladı?
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size
Bende 4 aylık gebeyim ve kendime doktor arıyorum. Meriç beyle tanışmaya gittim. Güleryüzlü samimi biri kendi çocuklarını normal doğumla kendisi doğurtmuş böyle doktor bulmak zor. Hepsi normal normal diyor ama kendi çocuklarını sezeryanla doğurtuyor. Gerçekten normal doğuma inanmış ki kendi çocuklarını normal doğurtmuş. Sosyal medya hesabını da sordum her fotograf için aileden izin alıyorum genelde sezeryan doğumlar paylaşıma daha çok izin veriyor dedi. Açıkçası güven verdi. Umarım herşey yolunda gider.Ben merak ettiğim doktorları sosyal medyadan paylaşımlarına bakıyorum. Meriç bey hep sezeryan Doğum fotoları paylaşıyor ve bu da hiç hoşuma gitmiyor. Tanışmadım henüz ön yargılı olmak istemiyorum ama sezeryan teşvikli bir doktora benziyor. Bir tane bile normal Doğum paylaşımı yok. İnstagramdan bakabilirsin
Bende 4 aylık gebeyim ve kendime doktor arıyorum. Meriç beyle tanışmaya gittim. Güleryüzlü samimi biri kendi çocuklarını normal doğumla kendisi doğurtmuş böyle doktor bulmak zor. Hepsi normal normal diyor ama kendi çocuklarını sezeryanla doğurtuyor. Gerçekten normal doğuma inanmış ki kendi çocuklarını normal doğurtmuş. Sosyal medya hesabını da sordum her fotograf için aileden izin alıyorum genelde sezeryan doğumlar paylaşıma daha çok izin veriyor dedi. Açıkçası güven verdi. Umarım herşey yolunda gider.
Bende 4 aylık gebeyim ve kendime doktor arıyorum. Meriç beyle tanışmaya gittim. Güleryüzlü samimi biri kendi çocuklarını normal doğumla kendisi doğurtmuş böyle doktor bulmak zor. Hepsi normal normal diyor ama kendi çocuklarını sezeryanla doğurtuyor. Gerçekten normal doğuma inanmış ki kendi çocuklarını normal doğurtmuş. Sosyal medya hesabını da sordum her fotograf için aileden izin alıyorum genelde sezeryan doğumlar paylaşıma daha çok izin veriyor dedi. Açıkçası güven verdi. Umarım herşey yolunda gider.
merhaba hanımlar Gop Avrasya şu an muayene ücreti ve sezaryen fiyatı nedir benim 2. hamilelliğim ilki sezaryendi 2. de öyle olur diye düşünüyorum ilki genel anestezi idi bu epidural istiyorum ilgi verebilirseniz sevinirim şimdi devlete gidiyorum çünkü sonra özele geçeceğim teşekkürler
Gop avrasya ya mi gidiyorsunuz kontrol ve doğum için?çok teşekkürler