Doğuma Hazırlık Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'nde doğum yapan ya da duyan yardımcı olabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen indirim yapılmış artıracaklar ya fiyatları ondandır herhalde :) Benim ki erkek. senin bebiş kız mı erkek mi :nazar:
Gop yeniyüzyıl Hastanesi 1000₺ zam yapmış 3 hafta önce. Daha yıl değişmeden zam yapan yapıyor valla.

Ben de aynı sebeplerden dolayı Çapa'ya devam etmek istemiyorum. Çünkü dediğin gibi burası da eski ve bakımsız. Eşim Çapa'da çalışıyor. O doktoru ayarlamıştı. Benim doktorum poliklinik hizmeti vermiyor akademisyenlik yapıyor sadece çünkü yaşı büyük. Çok memnunum ama artık yalnızca derslere giriyor. Doğuma girmiyorum ben artık buradaki doktorlar giriyorlar dedi. Bir de Yeşilpınar'da oturuyorum. Yol olarak bana yine ters kalıyor. Hem yakın hem iyi bir yer araştırıyorum. Meriç diye bir doktor da varmış galiba Avrasya'da. Başhekim yardımcısı. O nasıldır acaba?
Meriç bey de doğum yaptım eylül ayında yine hamile kalsam yineter tercih ederim kendisini çok ilgili ve alakalı hala kontörler gitsek ugrariz zaten mutlaka uğrayın bebisi getirin diye tembih eder hastane sadece yenidoğan hemşireleri biraz tecrübesiz ama sorun olacak kadar değil telefon ediyorsunuz anında yaninizdalar hastanesi temiz ilgililer fiyat da makul bence ben zorunlu sezeryan oldum 1700 TL

Ben merak ettiğim doktorları sosyal medyadan paylaşımlarına bakıyorum. Meriç bey hep sezeryan Doğum fotoları paylaşıyor ve bu da hiç hoşuma gitmiyor. Tanışmadım henüz ön yargılı olmak istemiyorum ama sezeryan teşvikli bir doktora benziyor. Bir tane bile normal Doğum paylaşımı yok. İnstagramdan bakabilirsin
Canım ben zorunlu sezeryan oldum ama Meriç bey doğal doğum yanlsii hatta iki çocuğunu da kendisi dogurtmus eger sezeryan çok istediğim bişey olsa önce eşime yapardım o kadar sancı çekmesine musade etmezdim diyordu hep arkadaşım da normal doğurdu orda erken olmasına rağmen

Canım ben zorunlu sezeryan oldum ama Meriç bey doğal doğum yanlsii hatta iki çocuğunu da kendisi dogurtmus eger sezeryan çok istediğim bişey olsa önce eşime yapardım o kadar sancı çekmesine musade etmezdim diyordu hep arkadaşım da normal doğurdu orda erken olmasına rağmen
İnstagram da hep sezaryan Doğum fotoları var. Ben buna istinaden böyle bir yorumda bulundum.

İnstagram da hep sezaryan Doğum fotoları var. Ben buna istinaden böyle bir yorumda bulundum.
Haklısın genelde fotolar öyle ama benim tüp bebek ve normal diye gittik ondan önce gittiğim başka doktorlar tüp bebek olduğu için direk sezeryan demişti hiç normal diyen olmadı ama şans 36 hafta kontrole gitmiştik suyum çok az kalmis ve gelişmemişti kilo alımı yoktu yine de 5 gün takip etti eğer ilerleme.olursa bekleyelim diye ama olmadi mecburen epidural.oldum ama oda çok rahat oldu hemen ayağa kalktım inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende :)

Haklısın genelde fotolar öyle ama benim tüp bebek ve normal diye gittik ondan önce gittiğim başka doktorlar tüp bebek olduğu için direk sezeryan demişti hiç normal diyen olmadı ama şans 36 hafta kontrole gitmiştik suyum çok az kalmis ve gelişmemişti kilo alımı yoktu yine de 5 gün takip etti eğer ilerleme.olursa bekleyelim diye ama olmadi mecburen epidural.oldum ama oda çok rahat oldu hemen ayağa kalktım inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende :)

Sağol canım allah analı babalı büyütsün sizinkinide. Bizde bekleyip göreceğiz artık

Merabalar
Bende avrasya da Atilla okur a gidiyorum cok memnunum ins dogumumda onda olacak hayirlisiyla..

Meriç bey de doğum yaptım eylül ayında yine hamile kalsam yineter tercih ederim kendisini çok ilgili ve alakalı hala kontörler gitsek ugrariz zaten mutlaka uğrayın bebisi getirin diye tembih eder hastane sadece yenidoğan hemşireleri biraz tecrübesiz ama sorun olacak kadar değil telefon ediyorsunuz anında yaninizdalar hastanesi temiz ilgililer fiyat da makul bence ben zorunlu sezeryan oldum 1700 TL

Merhaba,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Doğum zamanı ebe yada hemşireler nasıl? Yani sancı falan çekerken.Yardımcı oluyorlar mı? Doğum sonrası hizmetleri nasıl ? Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

Merhaba,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Doğum zamanı ebe yada hemşireler nasıl? Yani sancı falan çekerken.Yardımcı oluyorlar mı? Doğum sonrası hizmetleri nasıl ? Bilgi verebilirsen çok sevinirim.
Ben sezeryan oldum ama sürekli nst gidiyordum ebeler alıyordu ve çok itilerek cok ilgilileri sagolsunlar Neslihan ebe vardı benimle çok ilgileniyordu ama işte biz zorunlu sezeryan olduk ama ebeler iyi sancı odaları ayrı hatta bir kere sanciis olan bir bayan vardı eşiyle birlikte bekliyordu doğumu yani herkesin odası ayrıo konuda önemli bir detay :) hayırlısı ile doğsun bebis

Ben sezeryan oldum ama sürekli nst gidiyordum ebeler alıyordu ve çok itilerek cok ilgilileri sagolsunlar Neslihan ebe vardı benimle çok ilgileniyordu ama işte biz zorunlu sezeryan olduk ama ebeler iyi sancı odaları ayrı hatta bir kere sanciis olan bir bayan vardı eşiyle birlikte bekliyordu doğumu yani herkesin odası ayrıo konuda önemli bir detay :) hayırlısı ile doğsun bebis

Çok teşekkür ederim... Allah bebeğinize de sağlıklı başarılı uzun ömürler versin.

Merhaba bende bugün meriç çağrı bey e göründüm. Ve artik onunla devam etme kararın aldım. Gayet olumlu vr pozitif biri insan kendini kasmiyor.

Canım bence bir git Meriç Bey'e subat10 subat10 da memnunmuş. Benim de ilk izlenimim gayet olumlu oldu açıkçası. Elbette ilerleyen haftalarda göreceğiz ama kısmet bakalım. Umarım değişmez biz de memnun oluruz.
Cumartesi günü aldığım fiyatlar şöyle;
Normal doğum 1200 lira
İsteğe bağlı sezeryan 2000 lira
Zorunlu 1700 lira
Mesai dışında doktor gelirse 350 lira
Suit oda istenirse 175 lira.

Yılbaşında zam gelecek ancak hastalarımıza yardımcı oluyoruz fiyat konusunda dediler.
Bu fiyatlar hangi hastaneden acaba

X